Robotický vysavač, industrial

Robotický vysavač je určen k úklidu všech typů tvrdých podlah, jako jsou dřevěné nebo laminátové plovoucí podlahy, dlažba, vinyl apod., a koberců s nízkým vlasem. Během úklidu efektivně kombinuje různé cesty, aby bylo dosaženo optimálního úklidu celé podlahové plochy.

  • Sací otvor efektivně odstraňuje vlasy, zvířecí chlupy apod. Dva boční rotační kartáče vymetají nečistoty z těžko dostupných míst podél stěn a nábytku a z rohů. Motorizovaná gumová kolečka chrání citlivé podlahy před poškrábáním a dokáží překonat přechodové lišty až do výšky 1 cm a vyjet až na 2 cm vysoký koberec.
  • Odpružený nárazník umožňuje tlumené dojetí vysavače až k překážce a efektivní úklid kolem ní. Infračervené senzory v předním nárazníku zamezují kolizi robotického vysavače s překážkami. Bezpečný provoz vysavače v místnostech, ve kterých se nacházejí schody, umožňují spodní senzory proti pádu vysavače ze schodů.
  • Pro snadnou identifikaci provozního stavu je tlačítko na krytu vybaveno světelnou kontrolkou, která barevně indikuje různé provozní stavy, viz kapitola Význam světelné signalizace.
  • Kromě světelné signalizace je vysavač vybaven zvukovou signalizací, upozorňující na problém. Význam zvukových signálů je popsán v kapitole Význam zvukové signalizace.

Technické parametry:
sání za mokra : ne
vodou omyvatelný filtr : ano
značka : TOTAL
objem nádoby : 450ml
doplňující parametr : hladina akustického tlaku