Aku digitální ráčna MILWAUKEE FUEL M12 ONEFTR12-201C

Aku digitální ráčna Milwaukee M12 ONEFTR12-201C je navržena pro moderní mechaniky a profesionály vyžadující přesné točivé momenty. Tento inovativní nástroj přináší digitální technologii do klasické ráčny, což zvyšuje efektivitu a přesnost práce.

Hlavní vlastnosti:

  1. Digitální kontrola točivého momentu: Poskytuje rozsah točivého momentu 16,9 - 203,4 Nm s přesností v rozmezí ± 2%, což je nezbytné pro aplikace, kde je kritická přesnost utahování.

  2. Pokročilá produktivita: Díky integraci s aplikací ONE-KEY™ je možné rychle vykazovat data točivého momentu a vytvářet přizpůsobitelné zprávy, což je ideální pro inspekce a zaznamenávání údajů.

  3. Nastavitelný točivý moment: Umožňuje ovládat výstupní točivý moment přímo motorem a předcházet tak nadměrnému utažení.

  4. Různé měřicí jednotky: Nabízí čtyři režimy měření (ft-lb, in-lb, Nm, Kg-cm) a 15 předvoleb pro širokou škálu použití.

  5. Odolná konstrukce: Vyrobená tak, aby vydržela i v náročných pracovních podmínkách, což zajišťuje dlouhodobou investici.

  6. Indikace dosažení točivého momentu: Čtyři režimy signalizace (zvukový, LED, LCD a vibrační) informují uživatele, že nástroj dosáhl požadovaného točivého momentu.

  7. Jazyková podpora: Předprogramované jazyky, včetně angličtiny, španělštiny a francouzštiny, usnadňují používání v mezinárodním prostředí.

  8. Exkluzivní technologie MILWAUKEE®: Kombinace bezuhlíkového motoru POWERSTATE™, akumulátoru REDLITHIUM™-ion a inteligentního hardware a software REDLINK PLUS™ zajišťuje vysoký výkon, odolnost a dlouhou dobu provozu.

Aku digitální ráčna MILWAUKEE FUEL M12 ONEFTR12-201C je průkopnickým nástrojem, který přináší digitální technologie do tradičního nářadí. Je navržena pro profesionály, kteří požadují nejvyšší úroveň přesnosti a efektivity při utahování. Její robustní design, pokročilé funkce a možnosti integrace s aplikací ONE-KEY™ ji činí nezbytným nástrojem pro mechaniky, kteří chtějí zůstat na špici technologického pokroku ve svém oboru. S flexibilním systémem napájení, který je kompatibilní se všemi akumulátory M12™ MILWAUKEE®, je tento nástroj nejen všestranný, ale i vhodný pro dlouhodobé používání bez potřeby časté výměny baterií.

Technické parametry:

  • Napětí: 12 V
  • Kapacita: 1x 2,0 Ah Li-Ion
  • Kroutící moment: 16,9 - 203,4 Nm
  • Volnoběžné otáčky: 0 - 100
  • Upnutí: 1/2" čtyřhran
  • Přesnost: CW ±2 %, CCW ±3%
  • Hmotnost: 2,6 kg

Rozsah dodávky:

  • 1x 2,0 Ah akumulátor
  • Nabíječka
  • Kufr