Zahradní domek ARROW DESIGNER 42

Kovový zahradní domek, š 137 x d 92 x v 235 cm, zastavěná plocha 1,26 m2. Výrobce - ARROW STORAGE PRODUCTS - vyrobeno v továrně ve městě Breese, stát ILLINOIS, USA. Prakticky řešený kovový zahradní domek klasického designu k uskladnění zahrádkářských, sportovních, bazénových, grilovacích, campingových, motoristických potřeb. Domky ARROW patří mezi nejrenomovanější značku zahradních domků na světových trzích. Domek je vyrobený z pozinkovaného profilovaného plechu s vysokou pevností a se sílou stěny 0,22 - 0,35 mm. Střecha a části podlahové konstrukce jsou žárově pozinkovany, stěny a zbytek konstrukce prošly elektrolytickým zinkováním. Všechny nalakované díly jsou opatřeny kvalitní polyesterovou barvou.

Popis:
-klasická sedlová střecha
-čelní jednokřídlé dveře na pantech o rozměru š74 x v175 cm
-vnější rozměry jsou š137 x d92 x v235 cm
-vnitřní rozměry jsou š132 x d85 x v 230 cm
-výška stěny 181 cm
-hmotnost domku je cca 50 kg
-podlaha obsahem balení

Montáž domku je nutno provádět na rovném podkladu (nejlépe beton, dlaždice, dřevěný nebo kovový rám, apod.). Součástí balení domku je pozinkovaná plechová podlaha.

Všechny zahradní domky ARROW  mají design vyprojektovaný na vyšší postavu obyvatel USA a Evropy. U většiny "noname" asijských domků často bohužel až po jeho postavení zjistíte, že jste vyšší než právě postavený domek, a že do domku může bez problémů vstoupit tak maximálně desetileté dítě. A to ani nehovoříme o faktu, že v asijském domku uvnitř neopřete o stěnu ani lopatu. Ta bývá vyšší než stěna domku ..... Proto doporučujeme ověřit si výšku domku a rozměr vstupních dveří před nákupem domku.


              Značkový domek ARROW                                                     Typický levný východoasijský výrobek


Dodáváme jako stavebnici - 1 balík o rozměrech 203 x 86 x 13 cm a váze 50 kg.

Pozor - domek má v reálu kombinaci barev bílá a hnědá. Reálné odstíny mohou být lehce odlišné od barvy na obrázcích (velmi záleží na nastavení barev na Vašem monitoru).


Technické parametry:
Kategorie : Kovové domky
Zastavěná plocha : 1.26m2
Délka (vnější) : 0.92m
Šířka (vnější) : 1.37m
Výška (vnější) : 2.35m
Dveře : jednokřídlé na pantech
Šířka dveří : 0.74m
Výška dveří : 1.75m
Materiál konstrukce : pozinkovaný plech 0.36 - 0.40 mm
Síla stěny domku : pozinkovaný plech 0.22 - 0.35 mmmm
Záruka : 10 let na prorezavění skrz
Výrobce : ARROW STORAGE PRODUCTS
Podlaha přibalena : ano
Barva : bílá
Hmotnost : 54kg
Záruka proti prorezavění:10 let