vyžínač strunový 500W


Strunový vyžínač 500W představuje vysoce kompaktního a variabilní pomocníka, ideálního pro dosekávání, vyžínání travnatých ploch menších rozměrů po hlavním sekání pojezdovou sekačkou nebo křovinořezem.
Strunový vyžínač 500W je vyroben z optimální kombinace kvalitního duralu a ABS plastu. Strunový vyžínač 500W pohání výkonný motor o příkonu 500W. 
Strunové vyžínač 500W disponuje úchytem pro odlehčení tahu přívodního kabelu a zároveň vysoce ergonomicky tvarovanou a komfortní rukojetí s pryžovými prvky, zajišťující bezpečný a pevný úchop za všech okolností.
Strunový vyžínač PROTECO je vybaven automatickou strunovou hlavou a ochranným krytem s trimovacím nožem, zajišťující tak mimo jiné optimální zkrácení 1,5 mm struny dle šířky záběru, tj. 290 mm. Díky tomuto faktu lze bezpečně využít i sklopné distanční opěry, pomocí které je možno pohodlně sekat, či vyžínat okolo zdí, květináčů, stromů, obrubníků a mnoha dalších pevných překážek s tím, že je dosažena správná vzdálenost struny vůči šířce záběru.
Strunový vyžínač PROTECO disponuje možností individuálního nastavení přední rukojeti jednoduše pomocí páčky, ale i výsunem nebo přetočením teleskopické vodící tyče za pomoci kleštiny a zejména pak snadným polohováním vyžínací hlavy. Strunový vyžínač 500W je zároveň, díky pojezdovému válečku, možno využít pro tzv. trimování (ořezávání či začišťování přechodových hran trávníků).