Skleník LANITPLAST PLUGIN NEW 6x8 STANDARD

Pozor - označení 6x8, 6x10, 6x12 je pouze označení typu a nevyjadřuje velikost skleníku - ta je uvedena v textu.


LANITPLAST PLUGIN NEW = modernizovaná modelová řada 2016 doplněná o dvě nové střešní lišty, které zpevňují střešní konstrukci skleníku a výrazně tak zvyšují její odolnost proti poškození větrným počasím nebo sněhem.

Verze STANDARD = obsahem dodávky je pouze hliníková konstrukce, prosklení z polykarbonátu a pozinkovaná ocelová základna.  

Skleníky řady LANITPLAST PLUGIN NEW 6´ jsou zařazeny do kategorie HOBBY

Uchycení polykarbonátu - systém Plugin

 

Smluvní záruka 10 let na nerozbitnost polykarbonátu krupobitím

Osvědčení SZÚ

 

Rozměry skleníku:
Šířka: š = 190 cm 
Výška: v = 195 cm
Délka: d = 250 cm
Výška boční stěny je 128 cm.
 
Obsahem balení jsou jednokřídlé posuvné dveře (š x v otvoru = 58 x 163 cm), AL profily, prosklení, 1x střešní ventilační okénko s manuálním otevíráním, pozinkovaná ocelová základna, veškerý spojovací materiál. Skleník lze postavit buď na zděnou (betonovou, jinou) podezdívku nebo na základnu z pozinkovaného plechu (obsažena v balení). Ke skleníku je možné dokoupit řadu nadstandardního příslušenství - poličky, regály, automatické otvírače k těmto okénkům, teploměry, vlhkoměry, zavlažovací zařízení, elektrické odporové vytápění půdy.

Skleník dodáváme jako stavebnici s podrobným českým montážním návodem. Baleno v kvalitním papírovém kartonu.

Upozornění: 
1) Pokud máte v úmyslu stavbu zděné nebo betonové podezdívky, tak ji stavte až po zakoupení skleníku a po montáži ocelové základny (nebo konstrukce skleníku). Uváděné rozměry skleníku jsou max vnější rozměry skleníku a nemohou být použity pro vyměření a stavbu podezdívky.

2) V případě používání přírodních hnojiv (koňský / kravský hnůj, slepičince, apod.), umělých hnojiv, pesticidů, herbicidů a jiných chemikálií může po delší nebo i kratší době docházet ke korozi ocelových dílů skleníku (základna, šrouby, apod.).