Dvou- nebo tříramenný hydraulický stahovák HHL-20F

Kvalitní, výkonný dvou- nebo tříramenný hydraulický stahovák ložisek, řemenic, ozubených kol apod. se stahovací sílou 20 t má samostatnou ruční hydraulickou pumpu. Stahovák lze rychle upravit jako dvouramenný nebo tříramenný. Precizní, vysoce kvalitní hydraulika zajišťuje rychlé, efektivní a bezpečné stahování s vynaložením menší síly.

Samostatná ruční hydraulická pumpa HHB-700 spojená se stahovákem vysokotlakou hadicí, což umožňuje práci v určité vzdálenosti od stahovaného předmětu a zvýšení bezpečnosti obsluhy. Stahovák má ve dvou polohách výškově nastavitelná ramena z kované oceli. Středící hrot konce hydraulického vřetena zatížený pružinou umožňuje snadné vystředění stahováku na hřídeli bez poškození hřídele.

Vřeteno na tělesu stahováku je možné zašroubovávat nebo vyšroubovávat, a tak měnit délku ramen/upínací hloubku, zatahuje zpět při otáčení proti směru hodinových ručiček. Značně efektivnější stahování než při použití mechanického stahováku, jeden mechanik může provést stahování, na které by s mechanickým stahovákem byli zapotřebí dva lidé. Sestava je uložena v kufru z odolného plastu.

Technické parametry:

hydraulická síla: 20 t
maximální rozevření (spread): 350 mm   
maximální vyložení (reach): 205 mm
zdvih pístu: 70 mm
rozměry
E: 78 mm
F: 12 mm
G: 150 mm
A: 21 mm
B: 33,5 mm
C: 33 mm
hmotnost: 15,7 kg