Adsorpční odvlhčovač, vysoušeč Master DHA 250

Průmyslový adsorpční vysoušeč Master DHA 250 je profesionálním odvlhčovačem, který dokáže odvlhčovat i při teplotách pod bodem mrazu(-30 C° do + 40 C°). Díky této velké výhodě je tento adsorpční odvlhčovač velice žádaným vysoušečem na našem trhu.

Tento odvlhčovač je nejsilnější ve své třídě adsorpčních odvlhčovačů. Výkon odvlhčovače je dostatečný i pro velké prostory.  Jeho široké uplatnění a robustní kontrukce dělá z tohoto odvlhčovače velice dobrého pomocníka při boji s vlhkem.

Tento odvlhčovač je konstruován, tak aby vydržel 24-hodinový běh na plný výkon. Rotor je pokryt  hydroskopickou látkou (silikagel). U tohoto odvlhčovače je nutné zajistit, aby vlhký vzduch byl odváděn do jiného prostředí, než je odvlhčovaný prostor.


Mezi výhody tohoto odvlhčovače patří kryt celého odvhlčovače, který je z nerez oceli. Dále nemá kondenzační nádobu. Pro lepší přenos je odvlčovač vybaven madlem.

Díky poměru výkonu odvlhčování(26.4.l/hod ) a hmotnosti (jen 18 kg) je velice žádaný ve své třídě, protože je možno ho provozovat nepřetržitě.


Využití průmyslového adsorpčního vysoušeče Master DHA 250 :

stavebnictví

chladírny

chladící místnosti

automobilová průmysl

technologické procesy

farmaceutický, chemický , potravinářský, elektronický, dřevozpracující průmysl

ochrana před kondenzací páry

ČOV, úpravna vody

Technické parametry:

El. příkon chlazení: 1400 W
Elektrické napájení: 230/50 V/Hz
Průtok vzduchu: suchý(290)-vlhký(80) m3/h
Hmotnost: 18 kg
Rozměr 33.5x35.1x41.2 cm
Odvlhčování: 26.4 l/24hod
Pracovní teplota: od -30 do +40 °C
Pracovní vlhkost: do 100 % RH