Aku pásová bruska Einhell TP-BS 18/457 Li BL - Solo

Aku pásová bruska Einhell TP-BS 18/457 Li BL - Solo je nepostradatelným nástrojem pro každou hobby dílnu, kde se pracuje se dřevem. Broušení velkých ploch rychle, rovnoměrně a s co nejmenší námahou - k tomu je akumulátorová pásová bruska jako stvořená. Jako dalšího člena řady Power X-Change lze kombinovat se všemi akumulátory a nabíječkami systémové řady.

Pásová bruska zvládne během okamžiku brousit velké plochy díky 126 mm dlouhé a 75 mm široké brusné ploše a maximální rychlosti brusného pásu 250 m/min. Nářadí je poháněno bezuhlíkovým motorem Einhell PurePOWER. Tento bezuhlíkový motor nabízí vyšší výkon a delší dobu provozu než běžné motory s uhlíkovými kartáči. Na bezuhlíkový motor je po online registraci poskytována 10letá záruka. Díky snadné regulaci otáček se výkon dokonale přizpůsobí zpracovávanému materiálu. Aretace nepřetržitého chodu urychluje jinak časově náročnou práci.

Pro pohodlnou manipulaci je akumulátorová pásová bruska vybavena velkou rukojetí a přídavnou rukojetí s měkkým držadlem. Díky integrované odkládací ploše lze nářadí používat i ve stacionárním stavu. Odsávání prachu ve spojení s dodávaným boxem na zachytávání prachu zajišťuje, že pracoviště zůstane bez dřevního prachu. Alternativně lze k odsávacímu adaptéru připojit odsávací zařízení, jako jsou mokro-suché vysavače Einhell. Pásovou brusku lze používat s brusnými pásy 457x75 mm. Pro okamžité zahájení projektu je součástí dodávky 3x brusný pás P80. Brusný papír se snadno vyměňuje a nastavuje díky beznástrojovému nastavení napětí brusného pásu pomocí aretační páky a přesnému nastavení brusného pásu.

Baterie a nabíječka nejsou součástí dodávky. Jsou však k dispozici samostatně, například jako praktická startovací sada.