Robotická sekačka na trávu FREELEXO 600 BT

Robotická sekačka na trávu FREELEXO 600 BT je součástí jedinečného aku systému Power X-Change, který poskytuje neomezenou flexibilitu systémových baterií a praktický bezdrátový provoz. Lithium-iontové dobíjecí baterie z této řady lze kombinovat s každým systémovým zařízením Power X-Change. Robotická sekačka se ovládá přes mobilní aplikaci pomocí Bluetooth a nastavení provozu robotické sekačky lze díky ní přizpůsobit individuálním požadavkům. V aplikaci lze nastavit specifickou provozní dobu, oblasti sečení nebo sekačku přesně naprogramovat pro každý konkrétní den. Pro ochranu před krádeží má robotická sekačku ochranu PIN kódem a varovný signál. Před úplným vybitím baterie či po ukončení sečení se sekačka automaticky vrátí do nabíjecí jednotky a v případě potřeby se nabije.

FREELEXO 600 BT disponuje mnoha doplňkovými funkcemi - vícezónový režim sečení pomůže se spolehlivou údržbou složitých zahrad nepravidelných tvarů, bezpečnostní senzory nárazu, náklonu a zvednutí pomáhají sekačce rozpoznat překážky, integrovaný dešťový senzor zase vhodné provozní podmínky. Všichni uživatelé pak ocení jednoduché nastavení výšky sečení mezi 20 a 60 mm a záběr sekačky i ve svazích se sklonem do 35%.

Balení obsahuje vše potřebné pro instalaci a provoz robotické sekačky - systémovou batería 2,5 Ah, 140 m ohraničujícího vodiče, 200 upevňovacích kolíků, 3 nože a 4 spojovací svorky. Robotická sekačka FREELEXO 600 BT se doporučuje pro travnatou plochu do 600 m².