Benzínová sekačka s pojezdem Weibang WB 506 SC 6in1 RL

Benzínová sekačka Weibang WB 506 SC 6in1 v záběru 50 cm prakticky nemá konkurenci. Benzinové sekačky Weibang představují naprostou špičku v oblasti benzinových sekaček na trávu. S přehledem vyhrávají testy sekaček. Jejich kvalita, ale i dobrá cena z těchto sekaček dělá nekompromisní stroj pro náročného uživatele.

Je určena na středně velké i větší travnaté plochy. Její neskutečná výbava, design a kvalitní zpracování z ní dělají doslova perlu v této střední třídě travních sekaček s pojezdem. Sekačka WEIBANG WB 506 SC vyniká speciálním pevným a masivním ocelovým šasim. Velkou předností této sekačky je variabilnost použití 6 in 1. Tato sekačka umí sbírat posečenou trávu do objemného koše, mulčuje, vyhazuje trávu bočním deflektorem, zadním deflektorem a je vybavena pojezdem.

Luxus této sekačce dodává profesionální, silný  Weibang OHV motor se snadným startováním a automatickým sytičem. Pogumovaná sendvičová kola jsou uložena v oboustranných kuličkových ložiscích, centrální nastavení výšky sečení je u této značky samozřejmostí. Velkým nadstandardem u této sekačky je použitá speciální třecí spojka na noži sekačky pod unášečem, která je schopna prokluzu nože při naražení do pevné překážky. Tato funkce může eliminovat škody na sekačce způsobené nárazem nože do překážky. Měkčená rukojeť a masivní ovládací panel s ovládacími prvky pojezdu a otáček motoru . Dále je tato sekačka vybavena sklopnou rukojetí pro snadné uskladnění a přepravu. Masivní žací nůž s vyhazovacími "lopatami" a velký koš si snadno poradí i s přerostlou nebo mokrou trávou.

Technické parametry:

Vlastní pojezd: ANO
Motor: WEIBANG 6 HP
Model motoru: 1P65FA-OHV 8,9 Nm - 159 ccm
Ovládání otáček motoru: ANO
Startování: ruční
Šířka sečení: 510 mm
Převodovka: kovová
Centrální nastavení výšky: ANO, 20-75 mm
Třecí spojka nože: ANO
Mulčování: ANO
Výhoz do boku: ANO
Kuličková ložiska: ANO
Kola: 205/220 mm
Antivibrace: ANO
Objem koše: 70l
Rychlost pojezdu: variabilní daná motorem 3,0-4,4 km/hod.
Podvozek: Kvalitní ocel
Rozměry výrobku: 1000 x 570 x 440 mm
Hmotnost: 41 kg

Sekačku lze také velmi dobře uskladnit, snadně vyměnit nůž a také sekačku po práci vyčistit. Velmi snadná je také výměna nože a servisování. Sekačku lze otočit a postavit, tímto se velice snadno dostanete na spodní část žacího ústrojí, uložení náprav a převodovku.

Set obsahuje:
  • 1x Benzínová sekačka na trávu s pojezdem Weibang WB 506 SC 6in1 RL