Plazma CUTTER AIR PLAZMA 170 160 A, 55 mm, HF

Plazmy se používají všude tam, kde je potřeba vysoká rychlost, přesnost a kvalita řezu. Plazmové řezačky jsou vybaveny plazmovým hořákem, zemnící kabelem, servisní jednotkou, napájecím kabelem.

Vyrobeno v IGBT technologii, opravdu velký kalibr, průřez 50-55mm, ale i víc! Za optimálních podmínek zvládne 55mm průřezu v dokonalé kvalitě, ve snížené kvalitě oddělíte 60mm, ale i daleko silnější materiál. Při použití se předpokládá (rovnoměrné a přesné vedení hořáku, správné nastavení tlaku a výkonu). Stroj je možno doplnit o speciální strojní hořák pro upnutí do CNC, Plotru a nebo vodícího stroje. Používá se k přesnému řezání kovových prvků, ocelových plechů, dílců hliníku, nebo mědi apod. Plně nahradí řezání technickými plyny, tím ušetří práci, peníze i čas.

Zařízení doporučujeme především pro profesionální použití v kovoobráběcích provozech, nebo pro kovošroty k dělení větších kusů kovu. Lze jej použít v krytých, nebo vnitřních prostorách, které nejsou vystaveny přímým povětrnostním vlivům, zejména však dešti a vodě, s ohledem na bezpečnost práce. Používá se řezný hořák LT-A141, / 6m s výraznou ionizací oblouku HF. Displej na čelním panelu umožňuje nastavení optimálních hodnot, můžete tak snadno nastavit požadovaný výkon, až do hodnoty 170A a to už je opravdu velký kalibr.

Manuál-příručka včetně názorných obrázků, kompletně v CZ jazyce. 


Technické parametry:

Napájecí napětí AC50Hz/3x400V
Technologie IGBT
Řezací proud 170 A
Zatížení 60%
Max.tloušťka řezu 50-55mm Maximálně
Max. provozní proud 29,5A
Max. výkon 25 kVA
Tlak 5,5 bar. minimálně
Průtok vzduchu 210 Litrů / min
Start HF
Jištění: 32 A
Třída izolace: F
Krytí: IP21 S
Normy: EN 60974-1
Hmotnost 62 kg