Aku pila přímočará s integrovaným světlem TOTAL, 5sk pilových plátků, 20V Li-ion, 2000mAh, bez baterie a nabíječky

Aku pila přímočará s integrovaným světlem TOTAL, 5sk pilových plátků, 20V Li-ion, 2000mAh, bez baterie a nabíječky je výkonná akumulátorová přímočará pila od značky TOTAL je určena pro širokou škálu aplikací. Od řezání dřeva a dřevotřísky po kovy, plast a dokonce i keramiku. Je to multifunkční nástroj, který nabízí mnoho možností pro kutily i profesionální řemeslníky.

Hlavní vlastnosti:

  1. Různorodost aplikací: Schopnost řezat různé materiály, od dřeva po kov, dělá tuto pilu velmi univerzálním nástrojem pro různé projekty.

  2. Uživatelský komfort: LED osvětlení zvyšuje viditelnost, což je zvláště užitečné při práci ve špatně osvětlených prostorech. Snadná výměna pilových plátků umožňuje rychlé a jednoduché přizpůsobení pilového listu podle potřeby.

  3. Výkonnost a efektivita: Poháněná 20V Li-ion baterií, pila nabízí dostatečný výkon pro většinu běžných aplikací. Otáčky 2400/min zajistí hladké a čisté řezy.

  4. Flexibilita: Pila umožňuje nastavení sklonu řezu od 0 do 45 stupňů, což je ideální pro kosočtvercové řezy nebo složitější aplikace.

Akumulátorová přímočará pila od TOTAL je kompaktní a výkonný nástroj, který je navržen tak, aby vyhovoval potřebám širokého spektra uživatelů. S integrovaným LED osvětlením, snadnou výměnou pilových plátků a kvalitním akumulátorem je to skvělá volba pro kutily i profesionály. Skutečnost, že je dodávána bez baterie a nabíječky, může být pro některé uživatele nevýhodou, ale pro ty, kteří již vlastní kompatibilní baterii a nabíječku značky TOTAL, je to ekonomicky výhodná volba.

Intergrované pracovní světlo dodáváno s 5ks plátků bez baterie a nabíječky.