Malířský stříkací systém Scheppach ACS 3000, 750 W

Scheppach ACS 3000 je malířský stříkací systém s výkonem 750 W, který kombinuje praktičnost a kompaktnost. Tento vysokotlaký bezvzduchový stříkací systém využívá technologii Airless s přímým nasáváním a plynulou regulací tlaku.

Díky tomuto zařízení je možné rychle a kvalitně stříkat interiérové stěny, stropy, zahradní ploty, přístřešky, zídky a další povrchy. Jednou z výhod tohoto systému je jeho vlastní nasávací hadice, která umožňuje nasávat barvu přímo z kbelíku nebo nádoby, ve které je barva zakoupena. Není tedy potřeba přelévat ani doplňovat barvu do speciální nádržky.

Stroj je vybaven dlouhou stříkací hadicí o délce 7,6 metru, což poskytuje velký akční rádius a umožňuje práci bez nutnosti častého posouvání zařízení. Stříkací hadice je zakončena lehkou stříkací pistolí s velkým spínačem na čtyři prsty, což značně snižuje únavu ruky při delších pracovních seancích. Pro snadné přenášení je systém vybaven praktickou rukojetí.

Tento malířský stříkací systém je vhodný pro použití s látkami rozpustnými ve vodě a obsahujícími rozpouštědla, jako jsou interiérové disperzní a latexové barvy, laky a lazury, akrylové barvy, základové nátěry, fasádní barvy, prostředky na ochranu dřeva, mořidla, penetrační nátěry, prostředky na ochranu rostlin, prostředky na ochranu kovových částí a dutin, dezinfekční prostředky a další. Scheppach ACS 3000 je spolehlivým a všestranným nástrojem pro efektivní malířské práce.

Podmínky prodloužené záruky naleznete zde.

Technické parametry:

  • Příkon : 750 W
  • Max. tlak : 207 bar
  • Max. průtok tryskou : 1.1 l/min
  • Délka hadice : 7600 mm
  • Regulace pracovního tlaku : Ano
  • Typ motoru : 230 V. 50 Hz