Židle DX RACER OH/M/N

židle DXRACER OH/M/N
DXRacer počítačové židle jsou nejen jedinečného vzhledu, ale také ergonomie a pohodlí. Ergonomický design poskytuje možnost nastavit židli různými způsoby.
Židle DXRacer poskytnou komfort, bez ohledu na pozici.

Delší práce na počítači, nebo pro hraní her, pro tyto účely je určeno toto pohodlné křeslo s nastavením v různých rovinách. Poskytuje pohodlí bez ohledu na polohu a únavu.
Většina současných židlí a křesel má nízké záda, takže je nemožné, dopřát si odpočinek pro část páteře v oblasti krku, DXRacer mají vysoké opěradlo a řeší tento problém.

DXRacer také pomáhá udržovat správné držení těla (úhly),při sezení můžeme účinně zabránit mnoha zdravotním problémům - krk, ramena, paže, nebo bederní páteře a odstranění únavy a chronické bolesti.
Kromě standardních funkcí, jako je výškově nastavitelné sedadlo a houpací funkce, můžeme nastavit výšku područek, aby vyhovovala Vašim potřebám.

Speciálně tvarovaný opěrák v oblasti ramen, pasu a hýždí, dokonale přilne k tvaru Vašeho těla, zajišťuje maximální pohodlí a je jedním z výhod DXRacer. DXRacer židle nabízí pocit, jako by jste byl zabalen /a/, stará se o každou část těla, čímž se zvyšuje komfort.

Tato židle bude dominantou Vaší kanceláře a konečně si odpočinete.
DXRacer je pro lidi, kteří používají počítač každý den.


Lepší DXRacer Chair Pro Office & Gaming
Nastavení sklonu opěradla 180 stupňů. DXRACER opěradlo je polohovatelné až do úhlu 180 stupňů. Zadní sedadlo lze zablokovat v libovolném úhlu sklonu opěradla a sedadla. Může být dokonce až vodorovná poloha, můžete si tudíž i lehnout.
Nastavitelné područky, měkké na dotek, vyrobené ze super-elastického materiálu PU. Područky výškově nastavitelné a lze je nastavit do správné výšky.
Nastavitelná výška sedáku. Můžeme ji snadno přizpůsobit výšce stolu.
Pěti ramenný kovový kříž v moderním stylu.

Gumová kolečka. DXRacer sedadla jsou vybavena standardně odolným gumovými kolečky, takže se můžete pohybovat s židlí plynule bez poškrábání podlahy.

DXRacer jsou produkty nejvyšší kvality a jsou velmi pohodlné.
DXRacer sedadla mají uvnitř kovový rám, a proto jsou absolutně bezpečné a stabilní.
Měkké a vysoce kvalitní materiály čalounění s vysokou propustností vzduchu poskytují pocit pohodlí. Židle je čalouněna kvalitní černou koženkou.

Hmotnost 25 kg.

Záruka: 2 roky

Ke křeslu jsou zdarma dodávány polštářky s logem DXRACER ,
1 ks na opěru hlavy nebo krční páteře a druhý pro oporu páteře v bederní části.

POKUD MÁTE ZÁJEM O PODRUČKY SE VZORKEM PNEUMATIKY, MŮŽETE SI JE OBJEDNAT V PŘÍSLUŠENSTVÍ.

UPOZORNĚNI : kovový kříž se nemusí přesně shodovat s obrázkem, jelikož výrobce ted inovuje kříže, nové kříže jsou černé s plastovými koncovkami.

UPOZORNĚNI: Na opěradle již není nastavitelné kolečko, fotky nejsou uplne aktualni , pracujeme na výměně fotek za aktualni.  Omlouváme se.