SMART RG 145 - travní traktor s bočním výhozem

Travní traktor s bočním výhozem SMART RG 145 je vybaven spolehlivým motorem značky B&S s max. výkonem 14,5 HP a jednoduše ovladatelnou mechanickou převodovkou s minimálními servisními náklady.

Jste majitelem členitého povrchu? Plovoucí žací ústroji s antiskalpovacími kolečky Vám práci v takovém terénu usnadní. Potřebujete séct v těsné blízkosti překážek, zídek nebo chodníků? Excentricky uložené žací ústrojí Vám tento požadavek umožní.

Nechcete, aby byl Váš trávník poničen? Přední náprava se systémem naklápění kol do strany při změně směru zabezpečí dokonalé kopírování poloměru zatáčky bez možnosti poškození trávníku způsobeného „hrnutím“ kol dopředu. Pracujete rovněž v noci? Výkonný světlomet jako bezpečnostní prvek i pomocník umožňuje práci i ve zhoršených světelných podmínkách.

Kapota s velkým úhlem otevření umožňuje bezproblémový přístup k motoru travního traktoru. Jednoduchá obsluha stroje a ergonomicky rozmístěné ovládací prvky dělají stroj mnohem pohodlnějším.

Máte obavy o drahé opravy spojené s nárazem nože na překážku? Strach mít nemusíte, neboť hladké řemeny žacího ústrojí dovolující při nárazu nože na pevnou překážku lehké proklouznutí. Chcete aby se dalo s traktorem jednoduše manévrovat? To zase zaručí velmi malý poloměr otáčení 46 cm.

Tato sekačka MTD má také pevný ocelový rám bez středového tunelu pro velmi snadné nastupování i vystupování z traktoru, pohodlné odpružené sedadlo s drážkami pro odvod vody a rovněž disponuje funkcí 3 v 1 – boční výhoz, sběr, mulčování (s příslušenstvím). Díky tažnému zařízení možnost připojení velkého množství příslušenství (vozíky, sypače, odmechovače, válce, provzdušňovače ap.) Možnost připojení čelní radlice.


Technické parametry:
Záběr : 107 cm
Typ motoru : B&S
Objem motoru : 500 ccm
Počet válců : 1
Výkon motoru - maximální : -/- kW/HP
Výkon motoru - pracovní : 9.1/12.5 kW/HP
Objem palivové nádrže : 3.8 l
Typ převodovky : Transmatic
Počet rychlostí : 6/6
Objem koše : volitelné l
Počet nožů : 2
Boční deflektor : Ano
Mulčování : volitelné - OEM-190-116
Poloměr otáčení : 46 cm
Výška sečení : 30-95 mm
Kuličková ložiska : NE
Kola/vzorek : 15x6/20x8