Zahradní traktor RE 125

Travní traktor se zadním výhozem RE 125 se vyznačuje spolehlivým motorem MTD o max. výkonu 11,6 HP. Chcete mít záruku dlouhé životnosti? Tu Vám zaručí tlakové mazání motoru, které oceníte i při práci ve svahu díky jistotě správného mazání. Stroj disponuje také jednoduše ovladatelnou mechanickou převodovkou, které vužadují zanedbatelné servisními náklady. Potřebujete pracovat v kopcovitém povrchu? Plovoucí žací ústroji s antiskalpovacími kolečky tuto činnost hravě zvládne. Pokud budete na Vaší zhradě či pozemku séct v blízkosti překážek, zídek nebo chodníků, můžete tak účinit díky Excentricky uloženému žacímu ústrojí.

Máte strach o poškození trávníku? Přední náprava se systémem naklápění kol do strany při změně směru tyto negativní obavy zahání, neboť dokáže dokonale zkopírovat poloměr zatáčky, aniž by nastalo riziko poškození trávníku způsobené „hrnutím" kol dopředu. Pracujete i ve zhoršených světelných podmínkách? Výkonný světlomet působící jakožto bezpečnostní prvek tyto podmínky v pohodě zvládne. Kapota s velkým úhlem otevření pak výborně usnadní přístup k motoru.

Uživatelé si rovněž pochvalují jednoduchou obsluhu stroje a ergonomicky rozmístěné ovládací prvky. Bojíte se možnosti finančně náročné opravy? Hladké řemeny žacího ústrojí, které dovolí při nárazu nože na pevnou překážku lehké proklouznutí, Vás mohou jednoznačně uklidnit.

Potřebujete trávník posekat v co nejkratším čase? Pak si budete pochvalovat Velký objem koše 240 l. Velmi malý poloměr otáčení 46 cm pak zebezpečuje dokonalou manévrovatelnost se strojem. Vadí Vám otravné a složité nastupování a vystupování z traktoru? Traktor MTD vlastní pevný ocelový rám bez středového tunelu, který tyto trable odvrátí. Aby byl zahradní traktor ještě pohodlnější, má pohodlné odpružené sedadlo s drážkami pro odvod vody a snadné vysypávání koše z místa řidiče.

Dále těmto travním traktorům nechybí funkce 3 v 1 – sběr, mulčování, zadní výhoz (s příslušenstvím). Díky tažnému zařízení je možno připojit velkého množství příslušenství (vozíky, sypače, odmechovače, válce, provzdušňovače ap.) Možnost připojení čelní radlice.


Technické parametry:
Záběr (cm) 92
Typ motoru MTD
Výkon motoru - maximální (kW) 8.5
Výkon motoru - pracovní (kW) 6.2
Výkon motoru - maximální (HP) 11.6
Počet válců 1
Výkon motoru - pracovní (HP) 8.4
Typ převodovky Transmatic
Počet rychlostí 6/6
Objem palivové nádrže (l) 3.8
Objem koše (l) 240
Počet nožů 2
Boční deflektor volitelný - 196-750A678
Mulčování volitelný - 196-749A678
Kola/vzorek 13x5/18x6,5
Poloměr otáčení (cm) 46
Výška sečení (mm) 30-95
Hmotnost (Kg): 195.00
Rozměry (cm): 225 x 99 x 103