MWH Universal podnožka 51,5 x 53 x 47 cm

Praktická a velice pevná stolička Universal je doslova univerzálním pomocníkem téměř kdekoliv. Je velmi pevná, nožky jsou opatřeny zakončením proti podklouznutí a dobře se s ní manipuluje. Díky vysoké kvalitě materiálu dokáže unést i větší zátěž.

Materiál:

Ostré sluneční paprsky, vytrvalý déšť, mráz nebo dokonce sníh vydrží bez úhony originální řada zahradního nábytku z tahokovu.

Tahokov je materiálem nové generace. Jeho moderní design a velice pevné, kvalitní provedení jej umožňuje používat téměř bez údržby. Díky vysoké kvalitě materiálu, silné vrstvě povrchového laku Elotherm® (3x silnější vrstva, než je obvyklé) a pečlivému zpracování tento nábytek odolává i náročným klimatickým vlivům bez stopy rzi či mechanického poškození.

Užívejte si zahradu bez starostí.

Čištění a údržba nábytku z kovu a tahokovu 

Pro čištění nábytku z kovu nebo tahokovu postačí opláchnutí čistou vodou, v případě většího znečištění stačí použít měkkou houbičku nebo kartáček v kombinaci s mýdlovou vodou. Abyste zabránili vzniku vápenatých usazenin nebo skvrn, doporučujeme po každém vyčištění utřít povrch suchým hadříkem. Nepoužívejte žádné agresivní chemikálie jako aceton (odlakovač na nehty), čisticí prostředky na bázi chlóru a ostré předměty. Případné škrábance, které jdou až do kovového podkladu, je dobré zatřít lakem stejného odstínu. Zabráníte tím případné korozi.