Garland Elements 6+ sestava nábytku (1x stůl Elements Creatop-Lite + 4x stoh. + 2x pol. židle Elements)

Bohatou a luxusní sestavu zahradního nábytku nabízí sestava Elements 6+ od německé společnosti MWH. Komfortní židle i křesla jsou vyvedené v kvalitním stříbrném laku s tmavým, téměř bezúdržbovým výpletem z pohodlného textilenu. Kostra je doplněna o tmavé prvky, které plní jak funkci ochrannou, tak dodávají nábytku nádech výjimečnosti. Sestava je doplněna o moderní stůl s deskou ze zatmaveného tvrzeného skla. Sklo je uchyceno k rámu technologií, která působí tak, jako by se sklo vznášelo nad rámem. Důvěra v dokonalé technické provedení výrobků MWH se promítá i do prodloužené 3-leté záruky.

Poznámka: jednotlivé části sestavy lze dokoupit i jednotlivě a sestavu lze dále kombinovat s dalšími prvky řady Elements od MWH. MWH-das Original.

Sada obsahuje:

4 x hliníková stohovatelná židle Elements s textilenem

2 x polohovatelné křeslo Elements s textilenem

1 x stůl Elements Creatop Lite se zatmaveným tvrzeným sklem

Čištění a údržba hliníkového nábytku 

Hliník

Pro čištění nábytku z hliníku postačí opláchnutí čistou vodou, v případě většího znečištění stačí použít měkkou houbičku nebo kartáček v kombinaci s mýdlovou vodou. Abyste zabránili vzniku vápenatých usazenin nebo skvrn, doporučujeme po každém vyčištění utřít povrch suchým hadříkem. Nepoužívejte žádné abraziva, agresivní chemikálie jako aceton (odlakovač na nehty), čisticí prostředky na bázi chlóru a ostré předměty. Drobné oděrky není nutné speciálně ošetřovat, protože hliníková kostra nerezaví.

U skleněných desek stolu je možno používat běžné přípravky na skleněné povrchy, u kompozitových a dalších desek stačí použít vodu, popř. vodu s mýdlem a houbičku nebo měkčí kartáč. 

Textilen

Materiál čistěte teplou vodou popřípadě teplou vodou s mýdlem. Na čištění použijte houbičku nebo kartáč s jemnějším vlasem. Abyste zabránili vzniku skvrn (třeba po mýdlu) je dobré po vyčištění umýt povrch čistou vodou a nechat uschnout. Nepoužívejte agresivní chemické látky (aceton, čisticí prostředky na bázi chlóru atp.) a ostré předměty. Dále se prosím vyhněte užití napařovacích přístrojů, které by mohly tkaninu poškodit vlivem nadměrného tepla.