Zahradní domek ARROW WOODRIDGE 65

Kovový zahradní domek, š 194 x d 151 x v 201 cm, zastavěná plocha 2,93 m2. Výrobce - ARROW STORAGE PRODUCTS - vyrobeno v továrně ve městě Breese, stát ILLINOIS, USA. Prakticky řešený kovový zahradní domek klasického designu k uskladnění zahrádkářských, sportovních, bazénových, grilovacích, campingových, motoristických potřeb. Domky ARROW patří mezi nejrenomovanější značku zahradních domků na světových trzích. Domek je vyrobený z pozinkovaného profilovaného plechu s vysokou pevností a se sílou stěny 0,22 - 0,35 mm. Střecha a části podlahové konstrukce jsou žárově pozinkovany, stěny a zbytek konstrukce prošly elektrolytickým zinkováním. Všechny nalakované díly jsou opatřeny kvalitní polyesterovou barvou.

Popis:

  • klasická sedlová střecha
  • čelní vnitřní posuvné dvoukřídlé dveře o rozměru š81 x v176 cm
  • vnější rozměry š194 x d151 x v201 cm
  • vnitřní rozměry š186 x d143 x v198 cm
  • výška stěny 181 cm
  • hmotnost domku je cca 55 kg

Montáž domku je nutno provádět na rovném podkladu (nejlépe beton, dlaždice, dřevěný nebo kovový rám, apod.). K domku doporučujeme dokoupit základnu pro podlahu, kotvící sadu do betonu nebo kotvící sadu do země.

Všechny zahradní domky ARROW  mají design vyprojektovaný na vyšší postavu obyvatel USA a Evropy. U většiny "noname" asijských domků často bohužel až po jeho postavení zjistíte, že jste vyšší než právě postavený domek, a že do domku může bez problémů vstoupit tak maximálně desetileté dítě. A to ani nehovoříme o faktu, že v asijském domku uvnitř neopřete o stěnu ani lopatu. Ta bývá vyšší než stěna domku ..... Proto doporučujeme ověřit si výšku domku a rozměr vstupních dveří před nákupem domku.


              Značkový domek ARROW                                                     Typický levný východoasijský výrobek

Dodáváme jako stavebnici - 1 balík o rozměrech 181 x 83 x 9 cm a váze cca 55 kg.

Pozor - domek má v reálu kombinaci barev dřevodekor a hnědá. Reálné odstíny mohou být lehce odlišné od barvy na obrázcích (velmi záleží na nastavení barev na Vašem monitoru).

Technické parametry:

Kategorie : Kovové domky
Zastavěná plocha : 2.93m2
Délka (vnější) : 1.51m
Šířka (vnější) : 1.94m
Výška (vnější) : 2.01m
Dveře : dvoukřídlé posuvné
Šířka dveří : 0.81m
Výška dveří : 1.76m
Materiál konstrukce : pozinkovaný plech 0.36 - 0.40 mm
Síla stěny domku : pozinkovaný plech 0.22 - 0.35 mmmm
Záruka : 10 let na prorezavění skrz
Výrobce : ARROW STORAGE PRODUCTS
Podlaha přibalena : ne
Barva : dřevodekor
Hmotnost : 55kg
Záruka proti prorezavění:10 let