kotvící sada ARROW AK100 do betonu

Kotvící sada k domkům ARROW, rohové kotvy do betonu.

Kotvící sada pro domky ARROW. Jedná se o sadu prvků, pomocí kterých jednoduše a správně přimontujete domek k pevnému betonovému podkladu.

Obsah balení:
- 4x rohový plech
- 8x úchytný plíšek
- 12x šroub a kovová hmoždinka do betonu

Domek lze k zemi přimontovat dvěmi způsoby:


a) Pomocí kotvící sady, kterou si dokoupíte  - ta obsahuje 4 rohové plechy, pomocí kterých zajistíte pravoúhlost lišt základového rámu, pak obsahuje přichytávací plíšky, které se na jednom konci přišroubují do základového rámu a na druhém konci se pomocí přiložených hmoždinek do betonu pevně přišroubují do podkladu. Dále obsahuje odpovídající počet kovových hmoždinek do betonu.

b) Pouze pomocí běžných šroubů do běžných hmoždinek přímo skrz základový rám (šrouby ani hmoždinky nejsou v balení přiloženy). Nejedná se o tak promyšlené řešení jako je kotvící sada, ale pokud máte doma zbytečné šrouby a hmoždinky, tak jej lze úspěšně využít a zároveň ušetřit za kotvící sadu.

Základna k domku, kterou lze také přikoupit, neslouží jako kotvící prvek k zemi. Jde o především o konstrukci, která zpevní celý domek a umožní velice jednoduše přimontovat dodatečnou podlahu k domku.

Upozornění:
Tato montážní sada je vhodná pouze pro kovové domky ARROW a rozměrově "nepasuje" na domky od jiných výrobců.

Výrobce : ARROW STORAGE PRODUCTS
Kategorie : Příslušenství kovové domky