Sněhová fréza VeGA ST 554

Sněhová fréza VeGA ST 554 - Dovolujeme si Vám představit novou inovovanou řadu sněhových fréz VeGA premium edition. Tuto sérii sněhových fréz jsme se na základě dlouholetých zkušeností a posléze i intenzivního průzkumu trhu v tomto segmentu rozhodli postavit výbavou a technickým řešením, co nejblíže potřebám českého zákazníka. Sněhové frézy VeGA premium edition s tímto označením budou vždy o krok ve výbavě, technických parametrech a cenách před konkurencí.

Dvoustupňová sněhová fréza VeGA ST 554 ze série premium edition má oproti konkurenci v této třídě několik inovačních vylepšení a uživatelských výhod. Základním prvkem je pracovní záběr 540 mm a silný OHV motor 5.5 Hp. Díky nastavitelným kluzným lýžinám z polymeru je tato fréza velice šetrná k frézování na zámkových a okrasných dlažbách, kde Vám nevzniknou žádné rýhy oproti kovovým kluzákům.

Směrové a dálkové ovládání komínku z pozice obsluhy přímo na panelu je bezesporu velkou výhodou a úsporou času při samotném frézování. Všechny ovládací prvky této sněhové frézy jsou přehledně umístěny na čelním pracovním panelu. Dalšími inovačními prvky jsou speciální ozubený šnek "aggressiveauger", kola se zimním vzorkem "snowgrip" a masivní vyztužení převodovky šneku a výhozové turbíny pro práci i v těch nejtvrdších sněhových podmínkách.

Technické parametry:

Typ frézy: Dvoustupňová
Motor: 5,5 PS, OHV, 4-takt LONCIN 163 ccm
Výkon motoru: 5,5 PS
Maximální pracovní výkon: 1500 m3/hod
Maximální odhazovací vzdálenost: 7 m
Šířka záběru: 540 mm
Výška bunkru: 510 mm
Konstrukce šasi: Kvalitní kov
Pojezd: ANO, 4 rychlostí vpřed, 1 rychlosti vzad
Kola: 13 x 5 inch
Pneumatiky: SNOWGRIP
Průměr turbíny: 300 mm
Šnek: masivní aggressiveauger
Aretace chodu šneku: NE
Otočný komín: 190 °
Nastavení komínu: V dosahu obsluhy
Ovládání z panelu: ANO
Aretace rychlosti: NE
Startování: Manuální
Nastavitelné lyžiny: ANO z polymeru (šetrné k dlažbě)
Vyztužení převodovky šneku: ANO
Hmotnost: 55 kg