Robotická sekačka ZCS ROBOT NEXTTECH LX4

Robotická travní sekačka ZCS NEXTECH LX4 - Kloubový robot nové generace, který se jednoduše transformuje. Velmi chytrý, velmi flexibilní … budoucnost je již zde!

 

Max. doporučená plocha: Sestava hnacího modulu až 3.500 m2

Typ motoru: Bezkomutátorový

Baterie Li-Ion: dle výběru

Průměrná doba  provozu: dle typu baterie

Dobíjecí režim: Kontakt / Indukční dle typu baterie

Max. přípustný svah: 45%

Max. svah: 35%

Svah na vějším okraji nebo u obv. vodiče: 20%

Typ čepele (nože): 6-bodová čepel

Sekací šířka: 25 cm

Sekací výška: 20-65 mm

Seřizování sekací výšky: Ruční

Spirálový sekací systém: ANO

Sekací systém SDM: ANO

Nekonečný sekací systém INFINITY: ANO

Samovyrovnávání: ANO

Úsporný režim: ANO

Dešťový senzor: ANO

Počet pracovních ploch : 8

Modul ZCS Connect (GPS, GSM): ANO

Uživatelské rozhraní: Klávesnice a LED

Ovládání aplikací: ANO Bluetooth / GSM

Přijímač Bluetooth: ANO

Smart asistent: ANO

AMICO: volitelné příslušenství

Snímač zvednutí/překlopení: ANO

Tlačítko nouzového zastavení: ANO

Bezpečnostní PIN: PIN a geo-oplocení

Délka obvodového vodiče: 0 m (na dokoupení)

Upevňovací hřeby: 20 ks (zbytek na dokoupení)

Nabíjecí stanice: ANO
Kryt dobíjecí stanice: volitelné příslušenství

Hmotnost včetně baterií: dle typu baterie

Velikost robota (dxšxv): 635x464x300 mm

Profil kol: Pružná pryž

Akustický výkon: 63 dB(A)

Stupeň krytí: IPx5

 

Nabíjecí jednotka včetně baterie - MEDIUM 5,8 Ah
Max. doporučená plocha:
 1.800 m2

Baterie Li-Ion: 1x 5,8Ah - 146Wh

Průměrná doba  provozu: 2:45 hod.

Průměrná doba  nabíjení: 1:30 hod.

Dobíjecí režim: Kontakt

Nabíječka baterie: 5,0A - 150W

Hmotnost robota včetně baterií: 15,5 kg

 

Nabíjecí jednotka včetně baterie - PREMIUM 8,7 Ah
Max. doporučená plocha:
 3.200 m2

Baterie Li-Ion: 1x 8,7Ah - 220Wh

Průměrná doba  provozu: 3:45 hod.

Průměrná doba  nabíjení: 1:30 hod.

Dobíjecí režim: Kontakt

Nabíječka baterie: 8,0A - 235W

Hmotnost robota včetně baterií: 15,8 kg

 

Nabíjecí jednotka včetně baterie - EXTRA PREMIUM 8,7 Ah
Max. doporučená plocha:
 3.200 m2

Baterie Li-Ion: 1x 8,7Ah - 220Wh

Průměrná doba  provozu: 3:45 hod.

Průměrná doba  nabíjení: 1:30 hod.

Dobíjecí režim: Indukční

Nabíječka baterie: 8,0A - 235W

Hmotnost robota včetně baterií: 15,8 kg

 

Robotická travní sekačka ZCS NEXTECH LX4 - Kloubový robot nové generace, který se jednoduše transformuje. Velmi chytrý, velmi flexibilní … budoucnost je již zde!

Model NEXTTECH LX4 v sobě spojuje charakteristiky flexibility a modularity s technologickými inovacemi řady 4.0. Obsahuje zabudované zařízení ZCS Connect, které spolu s technologiemi GPS, Bluetooth a GSM umožňuje připojení k robotu, a to kdekoliv, kdykoliv a zcela bezpečně. Je možné zastavovat, zapínat, vyřazovat ze sečení určité plochy a sledovat robot jednoduchým dotykem tlačítka. Díky alarmu geo-oplocení umožňuje systém upozornit uživatele, když robot opustí prostor zahrady. Tak budete vždy informováni o pohybech, které váš model L X4 dělá. Dále je vybaven technologicky pokročilým systémem zabraňujícím krádežím. Může se kombinovat s napájecími zdroji Medium, Premium a Extra Premium v rozsahu 2 200 až 3 500 m2. Sada Extra Premium umožňuje vybavit robot indukčním dobíjecím zařízením. Robot musí pouze jet kolem stanice, která je nyní menší a méně robustní, a dobíjí se tak kdekoliv.

Indukční dobíjení nevyžaduje běžné čištění kontaktů. Seřizování výšky čepele se také provádí velmi snadno; ve skutečnosti probíhá motoricky a tím se usnadňuje používání robota. Technologie ZCS je uživatelsky přivětivější a interaktivnější: umožňuje snadnější sekání vašeho trávníku zcela nezávislým způsobem. A to neustále, kdekoliv a kdykoliv. Je také kompatibilní s hlasovými asistenty (SMART ASSISTANT) a s AMICO.

 

HLAVNÍ VÝHODY ROBOTA:

- Procesory a základní deska poslední generace

- Vysoce účinné bezkomutátorové motory

- Výkonné a chytré Li-Ion baterie

- Smart asistent

- ZCS Connect

- Bluetooth a GSM

- Svahy až 45 %

- Zvládá až 4 oddělené plochy

- Snímač úsporného režimu

- 6bodová čepel délky 25 cm

- Pryžová kola

- Samočinné čištění

- Kloubové spojení

- Klávesnice s LED

 

LI-ION BATERIE, které jsou standardní u všech modelů, umožňují robotu dosahovat dlouhých pracovních cyklů.

Základní deska poslední generace. Proscesory jsou rychlejší a jsou schopny zpracovat více dat vyšší rychlostí s nižším příkonem.

Čepele z nerezové oceli sekají trávu s každodenním mulčovacím účinkem, čímž zaručují zelený, zdravý trávník, který vyžaduje stále méně hnojiva.

Vynikající pryžová hnaná kola umožńují zvládat svahy až o sklonu 45%.

Vlastní aplikace umožňuje konfiguraci a správu robota několika jednoduchými kliknutími.

Inovační a kompaktní. Vysoký stupeň inovace pro práci na složitých plochách.

 

Přijímač bluetooth: Pro přenos softwarových aktualizací z chytrého telefonu / tabletu do robota a pro používání aplikace ze systému iOS a Android.

Senzor Úsporného RežimuPro rozpoznávání posekaných ploch a zkrácení pracovních dob ve prospěch trávníku a za účelem nižšího opotřebení robota.
Bezkomutátorové motory: Robot je vybaven bezkomutátorovým motorem, což zajišťuje delší životnost, nižší vybíjení baterie a sníženou hlučnost.
Dešťový senzor: Zaznamenává výskyt deště a aktivuje návrat robotické sekačky do nabíjecí stanice.
Spirálový sekací systém: Robotická sekačka je schopna rozeznat přítomnost vyšší a/nebo hustší trávy v jedné části zahrady a když to uzná za vhodné, může automaticky aktivovat spirálový pohyb za účelem dosažení dokonalého výsledného vzhledu trávníku. Spirálový pohyb je aktivován také v případě, že obsluha stiskla ovládací prvek “ENTER”, zatímco robotická sekačka provádí sekání.

Sekání SDM: Nový satelitní navigační systém vycházející z pokročilých algoritmů, který ukládá do robota právě posekané plochy. Robot vytváří virtuální mapy a seká na dlouho nesekaných plochách déle, čímž zajišťuje úsporu času a vyšší efektivitu.

Modul ZCS ConnectPro připojení robota a interakci s ním, a to kdekoliv a kdykoliv. Toto nové zařízení označené ZCS umožňuje připojení a komunikaci s robotem, a to kdekoliv a kdykoliv (pomocí vašeho chytrého telefonu či tabletu). Pomocí aplikace je možné nastavovat časové profily robota, ověřovat místo (geolokalizace), izolovat a nebo zpracovávat konkrétní části zahrady (Go Away), sledovat stav robota a přijímat upozornění, když se dostane ze zahrady (alarm geo-oplocení,pokročilý systém bránící krádežím). Díky funkcím Go Home a Work Now je možné zadat pokyn k návratu do dobíjecí stanice a k práci na zahradě.

SMART ASSISTANT - novinka: Modely vybavené ZCS Connect umí komunikovat s uživatelem díky nové funkci SMART ASISTENT (Apple Siri, Google Home a Amazon Alexa). Funkce SMART ASISTENT umožňuje odesílat hlasové příkazy, žádat o informace týkající se fungování robota stejně jako pracovní statistiky.

+ INFINITYSYSTEM: Inovativní navigační systém, který umožňuje několika robotům spravovat současně oblast

inteligentním a integrovaným způsobem. Prostřednictvím cloudových technologií a ZCS Connect vytváří neustále sdílenou virtuální mapu oblasti, která má být sekána. Sdílená mapa umožňuje robotům znát již posekané mikro oblasti optimalizující pracovní dobu, aniž by zanedbávala jakoukoli oblast a to s maximální přesností. Roboti vybavené + INFINITYSYSTEM se dokážou znovu nastavit tak, abynpracovali v oblastech, které časem zvětšily svůj povrch. Vnějši plochy, které se stanou „yardy“, lze spravovat v perfektní kombinaci se všemi ostatními zelenými prostory. Systém + INFINITYSYSTEM se doporučuje pro údržbu středních / velkých prostor až po velmi velké plochy, jako jsou sportovní hřiště, letiště a golfová hřiště.

 

Všechny napájecí zdroje se dodávají s chytrými bateriemi!

Li-Ion baterie jsou vybaveny technologii Bluetooth za účelem výměny informací se základní deskou, optimalizace nabíjeni a přikonu a sledováni stavu baterie samotné.

 

Dvojité kolo bylo také navrženo tak, aby umožňovalo vyšší stupeň stability a přilnavosti při nižším tlaku na trávník. Dále je možné vložit ozubené kolo, které pomáha pohybu robota přes vlhká místa a na svazích. Na zahradě nebudou žádné překážky a vy si můžete naplno užívat svůj krásně upravený venkovní prostor.

 

Volba napájecích zdrojů zahrnuje modernizaci samotného stroje: výkon baterií a rychlost nabíjení umožňují efektivnější zvládání zahrad různých velikostí, zajišťují delší doby práce a kratší časy nabíjení při

použití s modely NEXT TECH X4.

 

Nacházíme se v éře digitálních technologií, a to se netýká jen internetu, cloudové technologie a konektivity, ale také uživatelského uzpůsobení a flexibility chytrých produktů. To vedlo ke zrození nového a revolučního systému NEXTTECH. Generace Z (postmileniální) robotických sekaček na trávu ZCS jsou navržená tak, aby předvídala budoucí potřeby. NEXTTECH představuje NEXTTECH X4 se dvěma modely, které mohou být konfigurovány do šesti různých modelů  robotických sekaček trávy: modulární, přizpůsobitelné potřebám různých zahrad, intuitivní, vybavené chytrými bateriemi, bezkomutátorovými motory, pryžovými profilovými koly, novými integrovanými chytrými technologiemi, které umožňují správu a řízení robota bez ohledu na to, kde se nachází uživatel, vysoký výkon s indukčními nabíjecími charakteristikami (dle modelu a výbavy).

 

Robotické sekačky trávy řady NEXTTECH disponují extrémně vysokým výkonem s maximální spolehlivostí, doplněny o až 6-letou záruku*. Jsou ideální pro zahrady střední velikosti a můžou být pomocí vhodných bateriových sad přizpůsobeny i pro menší prostory. Čím méně trávníku, tím méně utratíte, a to bez zhoršení nejvyšší kvality   jde o technologii orientovanou na budoucnost! Dále byl vylepšen sekací výkon v blízkosti nabíjecí stanice: nové „reverzní“ nabíjení umožňuje umístění stanice na kraji zahrady a tím se zdokonaluje sekání. NEXTTECH dodává sady napájecích zdrojů, které může model NEXTTECH X4 používat ke změně svých funkcí a výkonu. Zcela nové modely X4 jsou super-technologické, super-inteligentní a interaktivní a jsou vytvořeny přímo pro Vás!

 

NEXTTECH X4 je prvním zahradním robotem nové digitální éry, který přináší revoluci do zahradních robotů. Je vybaven novou technologickou platformou, futuristickým designem a kloubovou pokročilou konstrukcí, a proto model NEXT TECH X4 umožňuje lépe zvládat nerovné plochy a přizpůsobit se zeleným plochám různé velikosti a tvaru. Každý uživatel si může přizpůsobit svůj systém NEXTTECH X4 volbou modelu a jedné sady tak, aby byly splněny i ty nejrozmanitější potřeby. Všechny napájecí zdroje se dodávají s chytrými bateriemi! Li-Ion baterie jsou vybaveny technologií Bluetooth za účelem výměny informací se základní deskou, optimalizace nabíjení a příkonu a sledování stavu baterie samotné. Volba napájecích zdrojů zahrnuje modernizaci samotného stroje: výkon baterií a rychlost nabíjení umožňují efektivnější zvládání zahrad různých velikostí, zajišťují delší doby práce a kratší časy nabíjení při použití s modely NEXTTECH X4. Dále je model je vybaven dvouvrstvými pryžovými koly, což umožňuje vyšší stupeň stability a přilnavosti při nižším tlaku na trávník.

 

Společnost Zucchetti Centro Sistemi prodlužuje svou záruku poskytovanou na její roboty NEXT TECH až na 6 let!

2-letá zárukavztahující se na podmínky a omezení uvedené v záruční brožuře

+ 4-leté prodloužení1. záruky na výrobní vady vztahující se na plastové díly, které nepodléhají opotřebení a poškození.

                                  2. záruky vztahující se na elektronické součásti, vyjma omezení upřesněných v záruční brožuře.

                                  3. záruky vztahující se na sekací a hnací motory, s omezením 5 tisíc hodin provozu.

 * Aby bylo prodloužení záruky platné, je nutné provádět pravidelný zimní servis u certifikovaných ZCS servisních středisek distributora a požádát o zapsání provedeného ročního servisu do i-servisní knížky.

 

NAVRŽENO A VYROBENO V ITÁLII