Aku vertikutátor GE-SC 35 Li Solo Einhell Expert Plus

Aku vertikulátor je výkonný a spolehlivý zahradní pomocník, který pomáhá vlastníkům rodinných domů, chat a zahrádek s úpravou malých až středních velkých trávníků. 16 vysoce kvalitních hrotů kuličkovými ložisky důkladně odstraní plevel a mech i s kořeny.

Výkonný bezuhlíkový motor Einhell, vyžadující dvě nabíjecí 18 V baterie řady Power X-Change, vytváří díky 36 V vysoký točivý moment. Plynulý postup práce pro výborné výsledky. Výšku rukojeti je možné snadno a rychle přizpůsobit uživateli ve třech různých pozicích. Vertikulátor je možné přizpůsobit nejen uživateli, ale také v závislosti na půdě a vegetaci. Parkovací pozice chrání hroty a také povrch na kterém vertikulátor stojí. Vertikulátor má široká kolečka, která jsou šetrná k trávníku. Šasi je vyrobeno z vysoce kvalitního a nárazuvzdorného plastu. Rukojeť je možné složit pro úsporu místa při skladování.

Vertikulátor je možné dovybavit samostatně dokoupitelným příslušenstvím: provzdušňovací nástavec (3405571) a sběrný koš (3405576). GE-SC 35 Li je doporučen pro travnaté plochy o rozloze přibližně 500 m2 (v závislosti na kapacitě použité baterie).

Vertikulátor je dodáván BEZ baterie a nabíječky, které je třeba zakoupit samostatně.

Technické parametry:
Pracovní šířka: 35 cm
Počet nožů: 16
min. výška řezu: 0,3 cm
max. výška řezu: 0,9 cm
Skládací: Ano
Doporučená pro travnaté plochy: do 500 m2
Hmotnost: 10 kg