ACTIVE 2,5 4T B

Benzínový hřídelový křovinořez ACTIVE 2,5 4T B poháněný 4taktním spalovacím motorem vyniká nízkou hladinou hluku motoru, výkonem 0,81 Kw a perfektním vyvážením vhodným na dlouhou práci kolem rodinných domků, parků a golfových hřišť. Ergonomicky tvarované rukojeti se speciálně pogumovaným povrchem madel výrazně zpříjemňují práci s tímto křovinořezem. 

Čtyřtaktní křovinořezy Active jsou osazeny špičkovými japonskými motory SUBARU Robin, které patří k nejlehčím (2,8 kg) a nejvýkonnějším motorům ve své kategorii. Oproti objemově srovnatelným dvoutaktním křovinořezům produkují o 90% menší množství splodin a mají rovněž o 40% nižší spotřebu paliva.

Křovinořez je vybaven mechanickým dekompresním systémem umožňujícím snadný start. Motor křovinořezu má tlakové mazání s oddělenou olejovou komorou, což umožňuje naklánět stroj do jakékoliv polohy. Díky pozoruhodnému kroutícímu momentu 1,76 N.m se stroj nezalekne ani velmi bujného a hustého porostu. Celkový dojem umocňuje tichý kultivovaný chod motoru s nízkou úrovní vibrací. Každý křovinořez Active je vybaven ojedinělou patentovanou strunovou hlavou TAP&GO, kterou je možné navinout bez nutnosti její demontáže.

Technické parametry:

Typ motoru: 4-takt Robin Subaru Japan
Startování: Ruční tahací startér
Obsah motoru: 24,5 ccm
Max. výkon motoru: 1,1 HP/0,81 kW
Objem nádrže benzin: 0,5 l
Objem nádrže olej: 0,08 l
Záběr nože: 255 mm
Záběr struny: 400 mm
Kovová hřídel: ANO
Ramenní popruh: ANO
Strunová hlava: Poloautomatická
Žací nůž: 2-zub
Řidítka: Bike
Hmotnost: 6,5 kg