Drtič zahradního odpadu Biostar 2000

I když vlastníte malou zahradu, můžete jako majitel drtiče Biostar 2000 od společnosti Scheppach těžit z mnohaletého technologického výzkumu, který vyústil v řadu zahradních drtičů Biostar.

Biostar 2000, jako jeho výkonnější verze Biostar 3000, disponuje patentovaným systémem šikmého řezání a posuvu se šnekovým ústrojím, které vtahuje drcený materiál do drtiče. Tento systém zajišťuje mimořádnou výkonnost řezání a pracovní bezpečnost. A to není všechno – od velkého disku s oboustrannými noži, které  byly vyrobeny ze speciálně tvarované oceli, až po nezničitelný vnější obal – kvalita vyzařuje z každé části stroje.

Tento drtič je unikátní drtič na trhu, kombinující ty nejlepší vlastnosti z nožových i válcových drtičů. Práce bez námahy - patentovaný systém podávacího šneku si automaticky přisunuje drcenou větev. Úspora energie a času - díky unikátnímu sklonu nože 45° potřebuje drtič na stejnou práci méně energie a udělá ji rychleji. Jednoduchá údržba - speciální design drtícího prostoru zabraňuje ucpání stroje drtí a výměna nože je možná po povolení jedné křídlové matky. Dlouhá životnost díky jedinečnému kovovému plášti a snadná manipulace díky madlu a pevným kolům.

Standardní vybavení:

konstrukce zabezpečená proti pádu se zabudovaným držákem

patentovaný diagonální systém posuvu a řezání

řezný disk s jedním oboustranným nožem

pouzdro s centrální pojistkou a koncovým spínačem

vozík s kolečky

Normy: CE, GS 

Technické parametry:
Technické údaje (d/š/v): 525/370/940 mm
Otvor násypky: 135 x 30 mm
Otvor vývodu: 225 x 40 mm
Výška vývodu od země: 335 mm
Rychlost řezného válce: 2800 ot/min
Hladina hluku: 75 dB (A)
Hmotnost: 25 kg
Přibližná tloušťka větví: 30 mm
Výkon - větve min.: 90 kg/h
Výkon - křoví min.: 110 kg/h
Motor: 230 V/50 Hz 
Výkon motoru kW (hp): 1,8
Jmenovitý výkon motoru: S6 25 %
Otáčky: 2800 ot/min
Brzda
Ochrana motoru
Kombinace vypínač/zásuvka