čerpadlo ponorné 1100W, 15500L/hod, max. hloubka 11m NEREZ

Ponorné čerpadlo 1100W Nerez je vysoce výkonné odvodňovací a přečerpávací zařízení vhodné například pro odčerpání vody ze studní, šachet a bazénů, přečerpaní a odčerpání jímek, nádrží a cisteren, vyčerpání vody ze zatopených sklepů, apod. a to až do teploty 35°C při průměrech výstupu 1“, 1 ¼“, 1 ½“. Tento široký rozsah použití jej předurčuje pro domácnost, zahradnictví, zemědělství a sanitární zařízení.

Čerpadlo na vodu 1100W Nerez se k síti připojuje pomocí integrovaného 10 metrového, 3 vodičového kabelu s pryžovým pláštěm a s ochranným kontaktem ve vidlici, přičemž průřez jednotlivých vodičů činí 1,5 mm².  Ponorné čerpadlo nerezové disponuje plovákovým spínačem, který zajišťuje automatické zapnutí či vypnutí nerezového čerpadla v závislosti na výšce hladiny vody, tu lze snadno regulovat díky nastavitelnému držáku v rukojeti čerpadla.

Plášť oběhového čerpadla 1 100W je vyroben z vysoce odolné ušlechtilé oceli, nepodléhající korozi. Spolehlivý a hlavně hospodárný provoz ponorného nerezového čerpadla zajišťuje výkonný, bezúdržbový asynchronní motor o výkonu 1100W, který je sestavou těsnění hermeticky oddělen od sací komory a chrání tak čerpadlo proti případnému nežádoucímu vniknutí vody do elektroinstalace. Vysokých hodnot sacího výkonu dosáhlo čerpadlo na vodu PROTECO díky užití speciálně tvarované dvoulopatkové sací vrtule ze silonu. Ponorné čerpadlo nerez na vodu disponuje volně otočným pravoúhlým adaptérem zabraňující náhodnému zalomení připojené hadice. Integrovaný tepelný ochranný spínač chrání nerezové čerpadlo před přetížením.

Obsah balení:

Ponorné čerpadlo 1100W Nerez

  • Úhlový adaptér
  • Redukční tvarovka

TECHNICKÉ PARAMETRY

Příkon
1100 watů
Maximální průtok
15000,00 litrů za hodinu
Maximální výtlak
11 m
Maximální ponor / sací výška
7 m
Typ
ponorné
Provozní napětí
230 V ~ 50 Hz
Třída ochrany
I
Hmotnost
0
Stupeň krytí
IP X8
Průměr výstupu
1", 1 1/4", 1 1/2"
Délka přívodního kabelu
10 m
Max. teplota čerpané vody
35 °C