Riwall PRO RPM 4635

Sekačka benzínová s pojezdem RPM 4635 má 3 funkce a to sběr, mulčování a zadní výhoz. Silný a tichý motor 139 cm3 se systémem OHV a snadným startováním zajišťuje nízkou spotřebu a vysoký točivý moment pro práci v husté trávě. Nově tvarované šasi vyosené do strany a skloněné dopředu (jako u profesionálních strojů) pro perfektní sběr trávy a sekání i těsně u obrubníků.

Sekačka má moderní převodovku s dlouhou životností. Pro snadný start má nastrikovač paliva Primer. Výhodou jsou ergonomická měkčená a výškově nastavitelná řidítka, která jsou lehce složitelná pro snadný transport. Centrální nastavení výšky sečení do 7 pozic - první dvě pozice pro tzv. anglický trávník (velmi nízký střih).

Výhodou je také objemný koš s plastovým topem, signalizací naplnění, pohodlným madlem a odvodem vzduchu do stran (vhodné pro alergiky). Tkanina koše s různě propustnými vrstvami zaručuje výborný sběr i při nízké propustnosti prachu (vhodná  travní sekačka Riwall pro alergiky). Kuličková ložiska pro minimální odpor

Součást dodávky:

mulčovací záslepka

Technické parametry:

Záběr (cm): 46
Typ motoru: T475 OHV 4-takt
Objem motoru (ccm): 139
Výkon motoru - maximální (kW/HP): -/-
Výkon motoru - pracovní (kW/HP): 2,6 / 3,5
Objem koše (l): 60
Nastavení výšky sečení: centrání 7 pozic, 25-75cm
Podvozek: ocel
Pojezd: Ano
Boční výhoz: Ne
Boční deflektor: Ne
Mulčování: Ano
Plně složitelná ergon. řidítka: Ano
Indikátor plného koše: Ne
Objem palivové nádrže (l): 1
Kuličková ložiska: Ano
Průměr kol (mm): 180/200
Objem olejové náplně (l): 0.6
Filtr: dvojitý (pěnový + papírový)
Hmotnost (Kg): 34.50
Rozměry balení (cm): 92.5 x 56.5 x 43