Einhell GE-PM 53 VS HW B&S Expert

Benzínová travní sekačka GE-PM 53 VS HW B&S je moderní a spolehlivý pomocník pro zahradní práce z nové generace travních sekaček od společnosti Einhell. Všestranné funkce spolu s vysoce kvalitními díly vytváří dokonalou symbiózu pro splnění vysokých standardů zahrádkářů. Vysoce výkonný motor B&S řady E poskytuje dostatečnou sílu pro pohyb sekačky pomocí zadních koleček se 4 rychlostní převodovkou bez ohledu na úkol a téměř v jakémkoliv terénu. Snadné nastartování zaručeno inovativním systémem B&S ReadyStart S2, kdy motor nastartuje nejpozději po druhém použití startovacího kabelu umístěného na rukojeti.

Sekačka je vybavena unikátní funkci 5v1 pro splnění veškerých požadavků ohledně údržby zahrady. Jedná se o sečení, mulčování, boční odhoz, zadní odhoz a zachycení do sběrného boxu. Inovativní technologie mechanismu vzdušného víru (Vortex technology) spolu s integrovaným travním hřebenem a kombinovanou čepelí 2v1, zajišťují výborné výsledky sečení. Kovový sečící mechanismus byl navržen pro optimální proudění a je vyroben z jednoho kusu kovu. Díky dobře navrženému designu a speciálnímu tvaru, generují rotační čepele silné sání a brání tak trávě si před posekáním "lehnout". Pouze tehdy je useknuta, rozmělněna a vyhozena silným proudem vzduchu.

Kombinovaná čepel 2v1 odstraňuje nutnost měnit čepele pro přechod z funkce běžného sečení na mulčování, což šetří jak čas nutný pro výměnu, tak také peníze za další čepele. Výška sečení je velice snadno a pohodlně centrálně nastavitelná v 6 různých úrovních. Velká zadní kolečka s kuličkovými ložisky usnadňují pochyb v obtížném terénu a všechna jsou díky povrchu šetrná k trávníku. Velký sběrný koš s indikátorem naplnění a dvěma madly, pojme až 80 litrů posečené trávy pro sekání rozsáhlých travnatých ploch a je možné jej velice snadno a pohodlně vyprázdnit.

Díky konceptu společnosti Einhell je rukojeť nejen nastavitelná ve třech různých výškových pozicích, ale také umožňuje velice úsporné skladování a snadné čistění pomocí skladovací a čistící pozice rukojeti. Povrchová úprava SoftGrip a integrovaná madla pro snadnou obsluhu a přepravu. Speciální koncept pro čištění umožňuje připojit zahradní hadici pro pohodlné vyčištění sekačky pouze pomocí vody a rotace čepele. Sekačka je dodávána spolu s nástrojem pro čištění a v čistící pozici. Čistící pozici je také možné využít pro skladování sekačky na relativně malém prostoru. Sekačka GE-PM 53 VS HW B&S je doporučena pro travnaté plochy o rozloze až 1800 m2.

Technické informace
Motor: Vzduchem chlazený čtyřtakt
Obsah motoru: 150 cm3
Výkon: 2,3 kW
Pracovní otáčky: 2850 min-1
Obsah nádrže: 0,8 l
Šířka sečení: 53 cm
Výška sečení: centrálně nastavitelná v šesti úrovních | 25 - 70 mm
Průměr koleček přední/zadní: 200/280 mm
Délka/Šířka/Výška: 950/600/460 mm
Hmotnost balení: 42,1 kg
Hmotnost produktu: 36,8 kg