KIT 500 STANDARD PLUS

KIT 400W - 500/500W jsou ověřené profesionální svařovací stroje s výkonným transformátorem s měděným primárním a sekundárním vinutím, robustním celokovovým posuvem drátu (na přání čtyř-kladkovým posuvem), výkonným motorem posuvu drátu a EURO konektorem. Hlavní přednosti strojů KIT jsou vynikající svařovací vlastnosti, 40-ti stupňová regulace napětí, vysoký výkon, vysoké zatěžovatele, spolehlivost a velmi jednoduché ovládání variant Processor a Synergic. V případě strojů Synergic je to navíc automatické nastavování svařovacích parametrů a možnost programování.

Analogové provedení STANDARD
Jednoduché a spolehlivé ovládání strojů KIT. Ovládání je provedeno jedním potenciometrem posuvu drátu a dvěma dalšími potenciometry s vypínačem, kterými se zapínají a nastavují funkce bodování a pulsování. Tato varianta se standardně nevybavuje digitálním voltampérmetrem.



Digitální provedení PROCESSOR
Jednoduché ovládání a nastavování všech hodnot je provedeno jedním potenciometrem a dvěmi tlačítky. K jednoduchosti ovládání přispívá funkce LOGIC. Stroje s tímto ovládáním jsou standardně vybaveny digitálním voltampérmetrem s pamětí - funkce HOLD. Jednoduše řešené ovládání umožňuje nastavení hodnot předfuku/dofuku plynu, funkce SOFT START, dohoření drátu, bodování a pulzování. Ovládání umožňuje nastavení dvoutaktního a čtyřtaktního režimu. Progresivní zavádění drátu umožňuje bezproblémové a rychlé zavádění drátu. Elektronická regulace disponuje zpětnovazební regulací rychlosti posuvu drátu, která zajišťuje konstantní nastavenou rychlost posuvu.




Synergické provedení SYNERGIC
Jednoduchým nastavením průměru svařovacího drátu a použitého ochranného plynu obsluha určí typ programu. Pak už stačí jen jednoduché nastavení napětí přepínačem a ovládací jednotka Synergic vybere a automaticky nastaví nejvhodnější parametry rychlosti posuvu drátu. Jednoduché ovládání a nastavování všech hodnot je provedeno jedním potenciometrem a třemi tlačítky. K jednoduchosti ovládání přispívá funkce LOGIC. Stroje s tímto ovládáním jsou standardně vybaveny digitálním voltampérmetrem s pamětí. Jednoduše řešené ovládání umožňuje nastavení hodnot předfuku/dofuku plynu, funkce SOFT START, dohoření drátu, bodování a pulzování. Ovládání umožňuje nastavení dvoutaktního a čtyřtaktního režimu. Progresivní zavádění drátu umožňuje bezproblémové zavádění drátu. Elektronická regulace rychlosti posuvu drátu disponuje zpětnovazební regulací posuvu drátu, která zajišťuje konstantní nastavenou rychlost posuvu.


Technické parametry:

Rozsah svařovacího proudu: 30-450 A
Hmotnost: 158 kg
Rozměry (d x š x v): 872x620x880 mm
Zatěžovatel 45%: 450 A
Zatěžovatel 60%: 430 A
Zatěžovatel 100%: 310 A
Vstupní napětí 50 Hz: 3x400 V
Napětí na prázdno: 20-50 V
Počet reg. stupňů: 40
Síťový proud/příkon 60%: 25A/17,3KVA
Vinutí: Cu
Jištění - pomalé: 32 A
Standardně osazeno kladkou: 1,0-1,2
Posuv drátu: 4-kladka
Rychlost podávání drátu: 1-20 m/min
Průměr drátu - ocel, nerez: 0,6-1,6
Průměr drátu -hliník: 0,8-1,6
Průměr drátu - trubička: 1,0-2,4
Normy: ISO/IEC 60974-1, EN 50199
Krytí: IP 21
Třída izolace: F