AXe 250 MOBIL GAS

Přenosný třífázový invertorový zdroj pro svařování metodou MIG/MAG. Zdroj je vybaven synergickými programy, 4-kladkovým posuvem drátu a širokými možnostmi nastavení. Podavač pro cívky 300 mm. Alfa In aXe 250 MOBIL GAS je výkonný třífázový svařovací zdroj, určený pro svařování metodou MIG/MAG. Zdroj je vybaven funkcí SYNERGIE (synergické programy), která přednastaví svařovací parametry v závislosti na typu základního materiálu, typu ochranného plynu a průměru svařovacího drátu. Synergické programy lze využít pouze při použití plného svařovacího drátu a ochranného plynu.

Nyní puls nepotřebuji. Ale co v budoucnu?

Předností zdroje aXe 250 MOBIL GAS je jeho variabilita. Díky standardně dodávanému inkrementálnímu čidlu posuvu drátu je možné zdroj kdykoliv v budoucnu doplnit o funkci PULS, případně PULS AL (s programy pro hliník). Cena dodatečné instalace softwaru je cca 15 800 Kč vč. DPH (PULS) resp. 25 500 Kč vč. DPH (PULS AL). Instalace vždy probíhá ve výrobním závodě společnosti Alfa In a.s.

Další možnosti nastavení

Zdroj dále umožňuje širokou škálu individuálního nastavení - nastavitelný předfuk a dofuk plynu, počáteční a koncový proud, 2-TAKT/4-TAKT, Bi-Level apod. K dispozici je 6 pamětí pro uložení nastavených parametrů (JOBů) s možností rychlého vyvolání z ovládacího panelu zdroje, případně z hořáku (je-li touto funkcí vybaven). Samozřejmostí je 4-kladkový posuv drátu.

Rozsah dodávky

Alfa In aXe 250 MOBIL GAS

Zemnící kabel - délka 3 metry

Plynová hadice

Redukce cívky

Výbava

MIG/MAG plná synergie nebo manuální režim

Možnost dodatečné instalace softwaru pro funkci PULS (PULS AL)

Elektronická tlumivka - pro nastavení tvrdosti oblouku

2-TAKT/4-TAKT

Nastavitelný předfuk a dofuk plynu

Nastavitelná přibližovací rychlost drátu

Nastavitelný čas dohoření drátu

Nastavitelný počáteční a koncový proud

Bi-Level - přepínání mezi dvěma nastavenými proudy s nastavitelným časem náběhu a sjezdu

Test plynu

Zavedení drátu

Digitální A+V metr

Paměti pro uložení svařovacích parametrů - 6 pozic s okamžitým přístupem

4-kladkový posuv drátu

  Technické parametry: