Vibrační deska 102 kg Scheppach HP 2000 S

Scheppach HP 2000 S je univerzální hutnící stroj s vysokým výkonem, který se používá pro hutnění zemin či živičných vrstev, zámkové dlažby a pěchování zeminy v zahradách. Rovněž se dá využít při opravování cest, terénních pracích a pracích podél základů, zdí či podpěrných pilířů. Jednoduchá, nenáročná, ale velmi robustní konstrukce předurčuje hutnící stroj k práci v těžkých podmínkách, ve kterých podobné typy strojů obvykle pracují.

Největší předností tohoto stroje je mohutná hutnící deska, jenž je odlitá z jednoho kusu tvárné litiny a zajišťuje tak maximální odolnost vůči prasknutí (běžně mají stroje této kategorie boční hrany pouze navařené). Díky vhodnému tvaru vibrační desky se dá pohodlně pracovat i v rohových prostorách. Mezi další výhody patří také vyvážení stroje a jeho posuv vpřed s minimálním bočním klouzáním. Posuv vpřed je navíc dimenzován pouze tak silně, aby mohl pracovník stroje bez většího úsilí posouvat stroj i vzad.

Stroj se dodává ve standardu i s kompletní výbavou, takže obsahuje i prvky, za které si jinde musíte připlatit. Kompletní výbava zahrnuje robustní ochranný rám, kvalitní plastovou podložku pro hutnění dlažby, podvozek s koly, aby se dalo se strojem snadno manipulovat na staveništi. V případě potřeby se dá podvozek ze stroje jednoduše odejmout.

Podmínky prodloužené záruky naleznete zde.

Technické parametry:

Typ motoru : benzinový. 4-takt Loncin. OHV
Objem motoru : 196 ccm
Výkon motoru - maximální : 4.8 / 6.5 kW/HP
Objem palivové nádrže : 3.5 l
Rozměr desky : 550 x 440 mm
Odstředivá síla : 15000 N
Hloubka stlačení : 30 cm
Vibrační údery : 4200 úd/min
Rychlost pojezdu : 25 m/min
Krytý klínový řemen motoru : Ano
Páčka plynu na rukojeti : Ano
Skládací rukojeť : Ano
Řidítka s účinným tlumičem vibrací : Ano