Pásový přepravník ACTIVE 1460H EXT - power track

Pásové přepravníky ACTIVE jsou ideálním řešením pro manipulaci s materiálem i na obtížně přístupných místech. S jejich pomocí můžete snadno a bezpečně přepravovat těžké náklady na stavbách, ve stavebních provozech, v zemědělství, zahradnictví a na dalších místech, kde je manipulace s těžkým materiálem náročná.

Pásové přepravníky ACTIVE jsou často využívány na staveništích, při rekonstrukcích budov a při zakládání zahrad. Díky svým odolným pásmům s výbornou trakcí dokážou rovnoměrně rozkládat hmotnost stroje s nákladem, což minimalizuje deformaci terénu a zanechávání rýh.

Tyto přepravníky jsou vybaveny důmyslnými konstrukčními prvky, jako je sklápěcí korba pro snadné vyklápění nákladu a nastavení pro přepravu rozměrných nebo sypkých materiálů. Jejich moderní a spolehlivé japonské motory Robin Subaru EHT17-2B s výkonem 6,0 Hp/4,4 kW zajišťují plynulý chod a spolehlivost.

Pásový přepravník ACTIVE disponuje mechanickou převodovkou s 3 rychlostmi vpřed a 2 rychlostmi vzad, což umožňuje přizpůsobit rychlost pohybu podle konkrétních potřeb. Maximální nosnost tohoto přepravníku je 450 kg a vyklápění nákladu je řešeno hydraulicky, což zajišťuje snadné a pohodlné manipulování.

Pásové přepravníky ACTIVE s hydraulickým vyklápěním a výkonnými motory Robin Subaru jsou spolehlivým a efektivním řešením pro přepravu těžkých nákladů na různých typech pracovišť. S jejich pomocí můžete bezpečně přemístit těžké materiály tam, kde je to potřeba, a zjednodušit tak vaše pracovní procesy.

Technické parametry:

Motor: Robin - Subaru EHT17-2B, 4 takt Japan
Výkon: 6,0 Hp/4,4 kW
Převodovka: mechanická
Rychlosti: 3 vpřed, 2 vzad
Maximální nosnost: 450 kg
Vyklápění: hydraulické