Startovací zařízení Gyspack 810 (12V)

Profesionální startovací zařízení GYSPACK 810 je určeno pro startování vozidel s autobateriemi 12 V. Startovací zařízení s vlastní interní baterií umožňující startování, které je nezávislé na napojení do elektrické sítě. Kapacita vnitřní baterie je 30 Ah.  Po napojení je možné startovat vozidlo s kapacitou autobaterie do 160 Ah.

Startovací stanice je vhodná pro startování osobních automobilů, dodávek, traktorů a menších nákladních automobilů. Nechybí ani ochrana proti zapojení s obrácenou polaritou. Vybavena nabíjecím zařízením pro dobíjení vlastní bezúdržbové baterie. Baterii je možno dobíjet ze sítě 230 V nebo z konektoru pro autozapalovač (pouze při chodu motoru vozidla). Zařízení je možné použít jako záložní zdroj při výměně nebo odpojení autobaterie pro zachování dat automobilu (autorádio, navigace, atd.).

Interní baterie má velmi dlouhou životnost, protože nabíjení pracuje podle nabíjecí křivky WUoO. Při dosažení napětí 14,8V přepne na 2 hodiny do stabilizačního režimu, po tuto dobu je stále udržováno napětí 14,8V, proud postupně klesá. Po úplném dobití přepne do udržovacího režimu a autobaterii automaticky udržuje v nabitém stavu. Napětí se drží na 13,8V a proud je udržován na velmi nízké úrovni.

V ceně startovací stanice:

startovací kabely 1,8 m

konektor pro nabíjení do auto-zapalovače 12V/12V

Technické parametry:

Startovací stanice

Napájení: 230V nebo 12V (autozapalovač) pro nabíjení interní baterie

Startovací vozík
Napětí startované baterie: 12 V
startovací proud: 1700 A
Startovací proud 1V/C: 830 A
Startovací proud špičkový: 3100 A
Kapacita vnitřních baterií: 30 Ah
Rozměry: 18x31x38 cm
Hmotnost: 16,6 kg