Jednoruční svěrka QUICK-GRIP XP pro velké zatížení 150mm

Jednoruční stolařská svěrka IRWIN QUICK-GRIP pro velké zatížení rovnoměrně rozloží až 272 kg trvalého upínacího tlaku a jde o jednoruční stolařskou svěrku s jedním z nejlepších výkonů, které jsou k dostání. Je ideální pro aplikace s velkým zatížením jako je instalace, demolice a hrubé lepení.

Svěrka nabízí „extrémní tlak“, který je 2,5x vyšší než u konkurenčních výrobků. Výrobek obsahuje odnímatelné duální výkyvné čelisti a šetrné podložky, které zajišťují rozložení upínací síly a lze je odstranit a zajistit tak úplný kontakt výkyvných čelistí pro náročné ohýbání při extrémním tlaku a pro přizpůsobení nepravidelným tvarům. Dále má tlačítko QUICK-CHANGE, které nabízí snadno odnímatelné čelisti pro instalaci příslušenství nebo přeměnu na rozpěrku.

Nechybí ani jednoruční ovladač Quick-Release umožňující jednoduché ovládání jednou rukou a nastavitelná patka, která poskytuje lepší podporu umožňující svěrce dosedat kolmo na stůl nebo pracovní plochu. Tepelně zpracovaný I profil z uhlíkové oceli s černým oxidovaným povrchem podporuje větší tlak s menším ohýbáním a flex pro mimořádnou odolnost.

Technické informace:

Upínací síla: 272 kg

Kapacita rozpírání: 235-378 mm

Hloubka upnutí: 92 mm

Max. rozevření čelistí: 150 mm