Hořák BINZEL MB EVO 15 - délka 4 metrů

Typová linie hořáků MB EVO PRO přináší zcela nový koncept ovládání, který se vydal svojí formou i funkcí po nových cestách. Tento hořák tvoří ve spojení s rukou svářeče výkonný nástroj. Jedinečná ergonometrie, tvořená souhrou tvaru rukojeti, polohy a designu tlačítka, spolu s konstrukcí kulového kloubu, zaručuje svářečovi dobrý pocit při práci v jakékoliv poloze a umožňuje dosažení nejlepších výsledků svařovací operace.

Náročné pracovní podmínky se považují u MIG/MAG hořáků za standard. Proto se musí tyto hořáky i při své nízké váze a sofistikované technice, vyznačovat dostatečnou mírou robustnosti. Tato nová konstrukční řada MB EVO PRO, se svým bohatě dimenzovaným šroubením a dostatkem místa v rukojeti, vytyčuje v tomto oboru zcela nová měřítka. Taková, která platí pro technologii profesionálů.

Vzduchem chlazené hořáky MB EVO PRO v inovativním vylehčeném provedení „BIKOX® LW“ umožňují svařovat
i ve vynucených polohách bez vynaložení nadměrné námahy. Snadnější manipulace a fyzické odlehčení svářeče se pak příznivě projeví na kvalitě svarové ho spoje.

  • Osvědčený „MB“- koncept spotřebních dílů pro dlouhou životnost
  • Originální 2-komponentní rukojeť – robustní a ergonomické řešení
  • Optimální poloha tlačítka a zploštělá konstrukce rukojeti zaručují precizní a bezpečné vedení hořáku
  • Speciálně navržená vnitřní geometrie u vzduchem chlazených hořáků zajišťuje „studenou“ rukojeť a vysokou míru mechanického zatížení
  • Odlehčené provedení BIKOX® (LW) – snížení váhy až o 34 %
  • Robustní a optimálně dimenzovaná centrální
    přípojka