Aku vysavač pro mokré a suché sání TC-VC 18/20 Li S-Solo Einhell Classic

Aku vysavač pro mokré a suché sání TC-VC 18/20 Li-Solo je vysoce kvalitní, univerzální mokrosuchý vysavač pro důkladné čištění. Je to neposradatený pomocník při úklidu v dílně, na terase, balkoně, v domě i v autě. V domácnosti je možné ho použít také pro čištění koberců, pevného textilu i dlaždic. Mokrosuchý vysavač poskytuje důkladné čištění a je ideálním pomocníkem pro odstranění hlubokých nečistot v domácnosti.

Tento vysavač je vysoce výkonným členem řady Power X-Change. Baterie a nabíječky z rodiny Power X-Change můžete libovolně používat ve všech přístrojích z této řady. Jsou kompatibilní s nářadím i se zahradní technikou. Nádrž vysavače je z nerezové oceli s kapacitou 20 litrů. Do této nádrže se bez problému vejde velké množství nečistot i kapaliny.

Výrobek je dodáván také s velkou sací tryskou s kombinovanou vložkou pro koberce a hladké podlahy. Kloubový konektor pomůže vyčistit i špatně dospupná místa. Dále v balení nalezente nástavec, který je určen na čalounění. Je možné ho použít při čištění autosedaček nebo domácího vybavení. Hadice má průměr 36 milimetrů, proto si snadno poradí i s většími nečistotami. Celé toto široké příslušenství zůstane vždy uklizené pomocí praktického držáku. Pro mobilitu je přístroj vybaven rukojetí a 4 kolečky.

Vybavení:

  • Nádrž z nerezové oceli 20 l
  • Kloubový konektor pro čištění nepříjemných ploch
  • 4 kolečka pro dobrou pohyblivost
  • Praktický držák integrovaný do pouzdra pro držení příslušenství
  • 36 mm hadicový systém udržuje vysoký proud vzduchu a nečistot
  • 3 prodlužovací trubky

Dodáváno bez baterie a nabíječky. Lze zakoupit samostatně.

Technické parametry:
Velikost nádrže: 20 L
Sací výkon: max. 8 kPa
Délka sací hadice: 1,5 m
Průměr sací hadice: 36 mm
Hladina akustického výkonu: 86 dB (A)