Dvou- nebo tříramenný hydraulický stahovák HHL-10F

Kvalitní, výkonný dvou- nebo tříramenný hydraulický stahovák ložisek, řemenic, ozubených kol apod. se stahovací sílou 10 t má samostatnou ruční hydraulickou pumpu. Stahovák lze rychle upravit jako dvouramenný nebo tříramenný. 

Precizní, vysoce kvalitní hydraulika zajišťuje rychlé, efektivní a bezpečné stahování s vynaložením menší síly. Samostatná ruční hydraulická pumpa HHB-700 spojená se stahovákem vysokotlakou hadicí, což umožňuje práci v určité vzdálenosti od stahovaného předmětu a zvýšení bezpečnosti obsluhy. 

Ve dvou polohách výškově nastavitelná ramena z kované oceli. Středící hrot konce hydraulického vřetena zatížený pružinou umožňuje snadné vystředění stahováku na hřídeli bez poškození hřídele. Vřeteno na tělesu stahováku je možné zašroubovávat nebo vyšroubovávat, a tak měnit délku ramen/upínací hloubku, zatahuje zpět při otáčení proti směru hodinových ručiček. 

Značně efektivnější stahování než při použití mechanického stahováku, jeden mechanik může provést stahování, na které by s mechanickým stahovákem byli zapotřebí dva lidé. Sestava je uložena v kufru z odolného plastu. Vysoká provozní spolehlivost a dlouhá životnost.

Technické parametry:
Hydraulická síla: 10 t
Maximální rozevření (spread): 250 mm
Myximální vyložení (reach): 170 mm
Zdvih pístu: 60 mm
Rozměry: E: 56 mm
F: 12 mm
G: 137 mm
A: 14 mm
B: 30 mm
C: 30 mm
Hmotnost: 12,9 kg