Hořák MINI s piezo zapalovačem a předehřevem plynu na kartuše s EU závitem 7/16"

Hořák Mini s piezo zapalovačem a předehřevem plynu je praktickým nástrojem pro různé aplikace, které vyžadují oheň. S jemnou regulací ventile umožňuje přesné nastavení plamene pro optimální výkon a efektivitu.

Tento hořák je vybaven standardním EU závitem 7/16", který je kompatibilní s kartušemi s propan-butanoovou náplní. Maximalní teplota hořícího plamene dosahuje 1300°C, což je ideální pro různé úkoly, jako je pájení, zahřívání, ohřev potravin nebo kempování.

Díky piezo elektrickému zapalování je možné okamžitě zapálit plamen pouhým stisknutím tlačítka, což zajišťuje rychlý a snadný start. Předehřev plynu před zapálením plamene zajišťuje plynulý a spolehlivý provoz hořáku.

Pro použití s tímto hořákem je třeba plynové kartuše s propan-butanovou náplní, které splňují normu EN417 a mají EU závit 7/16". Tyto kartuše poskytují výkon 1,1 kWh a mají spotřebu plynu 93 g/h, což zajišťuje dlouhou životnost a ekonomičnost.

Hořák Mini s piezo zapalovačem a předehřevem plynu je kompaktní, snadno přenosný a jednoduchým ovládáním. Je vhodný pro domácí použití, řemeslné práce, kempování nebo pro profesionální využití. Poskytuje spolehlivý a výkonný plamen pro různé úkoly, které vyžadují oheň a teplotu.

Doplňující parametr : pro plynové kartuše s propan-butanovou náplní splňující normu EN417 s EU závitem 7/16", výkon 1,1kWh, spotřeba 93g/h