Skleník LANITPLAST KYKLOP 2x3 m PC 6 mm

Robustní a na montáž nenáročný zahradní skleník značky KYKLOP opláštěný prémiovým britským komůrkovým (dutinkovým) tepelně-izolačním polykarbonátem MARLON LONGLIFE. Kontrukce skleníku nevyžaduje žádné základy. Polykarbonátový zahradní skleník KYKLOP vyniká svými izolačními schopnostmi a vynikající odolností proti zátěži.

Konstrukce skleníku je sešroubovaná z masivních pozinkovaných profilů síly 0,70 - 0,85 mm. Materiál profilů je žárově pozinkovaný, což znamená, že plech byl "namočen" ve vaně s roztaveným zinkem, což je jedna z nejkvalitnějších antikorozních úprav. Tento způsob zinkování je mnohem kvalitnější, než v dnešní době běžnější elektrolytické, které na povrchu oceli vytvoří pouze extrémně tenkou vrstvičku zinku.

Jednotlivá žebra nosných oblouků jsou od sebe vzdálena pouhých 60 - 80 cm, což je velká výhoda tohoto modelu skleníku oproti jiným výrobkům na českém trhu. Malá rozteč oblouků garantuje vysokou únosnost celé konstrukce skleníku . Přední a zadní čela skleníku mají vestavěné dvojité dveře, takže skleníkem je možné procházet z obou stran. Pokud otevřete horní část dveří na obou koncích skleníku, zajistíte tím pohodlné větrání celého skleníku, aniž by do něj měly přístup děti nebo domácí zvířata. V případě, že nechcete montovat druhé dveře v zadní části skleníku, je možné do stěny umístit větrací okénko, do kterého lze namontovat automatický otvírač LANITPLAST (k zakoupení jako doplňkové příslušenství).

Polykarbonát - síla polykarbonátu je 6 mm. Z důvodu zajištění maximální kvality tohoto skleníku dodáváme výhradně britský komůrkový polykarbonát MARLON LONGLIFE (výrobce Brett Martin - Velká Británie). Polykarbonát má silný UV filtr, takže nekřehne ani nežloutne. Společnost LANIT PLAST, s.r.o. je od roku 1999 jedním z největších oficiálních dovozců polykarbonátu do ČR (jako regionální partner jejich výrobců) a disponuje proto vlastními technickými zkušebními protokoly z českých státem akreditovaných zkušeben. Jedná se tak o jedny z mála skleníků na českém trhu, které jsou osazené kvalitním polykarbonátem s doložitelnou naší vlastní kompletní českou certifikací. Polykarbonát byl otestován Státním zdravotním ústavem jako zdravotně nezávadný. Můžete si tak nerušeně pěstovat zeleninu bez obav o své zdraví. Smluvní prodloužená záruka 10 let na nerozbitnost krupobitím je u LANIT PLASTU samozřejmostí.

Osvědčení SZÚ

Záruka 10 let na nerozbitnost polykarbonátu krupobitím

Obsahem dodávky je kompletní nosná konstrukce a polykarbonátové desky. Ke skleníku je možné dokoupit řadu nadstandardního příslušenství - regály, teploměry, vlhkoměry, automatický otvírač oken, zavlažovací zařízení, elektrické odporové vytápění půdy.
Skleník nepotřebuje žádnou podezdívku, protože konstrukce skleníku je připravena na zapuštění do země do hloubky cca 35 cm.
Skleník dodáváme jako stavebnici s podrobným montážním návodem.

Prezentaci skleníku KYKLOP můžete vidět na videu zde: https://www.youtube.com/watch?v=uqflYJr-MZY

Důležitá upozornění:
1) Pozor - u tohoto modelu skleníku je nutné přesný rozměr předního a zadního čela svépomocí doformátovat z dodaných polykarbonátových desek podle přiloženého návodu.

2) V případě používání přírodních hnojiv (koňský / kravský hnůj, slepičince, apod.), umělých hnojiv, pesticidů, herbicidů a jiných chemikálií může po delší nebo i kratší době docházet ke korozi ocelových dílů skleníku (základna, šrouby, apod.).

3) Doprava - vzhledem k rozměrům polykarbonátových desek (2,1 x 6 m) je při vykládce nutná asistence.

Technické parametry:

Kategorie : Ocelové skleníky
Hmotnost : 64kg
Barva : stříbrná
Zastavěná plocha : 6m2
Šířka (vnější) : 2.00m
Délka (vnější) : 3.00m
Výška (vnější) : 1.85m
Dveře : 2x dvojité na pantech
Šířka dveří : 0.70m
Výška dveří : 1.70m
Materiál konstrukce : pozinkovaný ocelový plech
Materiál prosklení : komůrkový polykarbonát 6 mm
Záruka na prosklení : smluvní - 10 let na nerozbitnost krupobitím