Skleník LANITPLAST KYKLOP 3x8 m PC 4 mm

Robustní a na montáž nenáročný zahradní skleník značky KYKLOP opláštěný prémiovým britským komůrkovým (dutinkovým) tepelně-izolačním polykarbonátem MARLON LONGLIFE. Kontrukce skleníku nevyžaduje žádné základy. Polykarbonátový zahradní skleník KYKLOP vyniká svými izolačními schopnostmi a vynikající odolností proti zátěži.

Konstrukce:

Konstrukce skleníku je sešroubovaná z masivních pozinkovaných profilů síly 0,70 - 0,85 mm. Materiál profilů je žárově pozinkovaný, což znamená, že plech byl "namočen" ve vaně s roztaveným zinkem, což je jedna z nejkvalitnějších antikorozních úprav. Tento způsob zinkování je mnohem kvalitnější, než v dnešní době běžnější elektrolytické, které na povrchu oceli vytvoří pouze extrémně tenkou vrstvičku zinku.

Jednotlivá žebra nosných oblouků jsou od sebe vzdálena pouhých 60 - 80 cm, což je velká výhoda tohoto modelu skleníku oproti jiným výrobkům na českém trhu. Malá rozteč oblouků garantuje vysokou únosnost celé konstrukce skleníku . Přední a zadní čela skleníku mají vestavěné dvojité dveře, takže skleníkem je možné procházet z obou stran. Pokud otevřete horní část dveří na obou koncích skleníku, zajistíte tím pohodlné větrání celého skleníku, aniž by do něj měly přístup děti nebo domácí zvířata. V případě, že nechcete montovat druhé dveře v zadní části skleníku, je možné do stěny umístit větrací okénko, do kterého lze namontovat automatický otvírač LANITPLAST (k zakoupení jako doplňkové příslušenství).
Polykarbonát - síla polykarbonátu je 4 mm. Z důvodu zajištění maximální kvality tohoto skleníku dodáváme výhradně britský komůrkový polykarbonát MARLON LONGLIFE (výrobce Brett Martin - Velká Británie). Polykarbonát má silný UV filtr, takže nekřehne ani nežloutne. Společnost LANIT PLAST, s.r.o. je od roku 1999 jedním z největších oficiálních dovozců polykarbonátu do ČR (jako regionální partner jejich výrobců) a disponuje proto vlastními technickými zkušebními protokoly z českých státem akreditovaných zkušeben. Jedná se tak o jedny z mála skleníků na českém trhu, které jsou osazené kvalitním polykarbonátem s doložitelnou naší vlastní kompletní českou certifikací. Polykarbonát byl otestován Státním zdravotním ústavem jako zdravotně nezávadný. Můžete si tak nerušeně pěstovat zeleninu bez obav o své zdraví.Smluvní prodloužená záruka 10 let na nerozbitnost krupobitím je u LANIT PLASTU samozřejmostí.

Osvědčení SZÚ

Záruka 10 let na nerozbitnost polykarbonátu krupobitím 

Obsahem dodávky je kompletní nosná konstrukce a polykarbonátové desky. Ke skleníku je možné dokoupit řadu nadstandardního příslušenství - regály, teploměry, vlhkoměry, zavlažovací zařízení, elektrické odporové vytápění půdy.
Skleník nepotřebuje žádnou podezdívku, protože konstrukce skleníku je připravena na zapuštění do země do hloubky cca 35 cm.
Skleník dodáváme jako stavebnici s podrobným montážním návodem.

Popis skleníku KYKLOP můžete vidět na videu zde: https://www.youtube.com/watch?v=uqflYJr-MZY

Důležitá upozornění:
1) Pozor - u tohoto modelu skleníku je nutné přesný rozměr předního a zadního čela svépomocí doformátovat z dodaných polykarbonátových desek podle přiloženého návodu.

2) V případě používání přírodních hnojiv (koňský / kravský hnůj, slepičince, apod.), umělých hnojiv, pesticidů, herbicidů a jiných chemikálií může po delší nebo i kratší době docházet ke korozi ocelových dílů skleníku (základna, šrouby, apod.).

3) Doprava - pozor, dodaný balík má atypický tvar - výška balení je 2,20 m.

Technické parametry:

Kategorie : Ocelové skleníky 

Hmotnost : 122kg
Barva : stříbrná
Zastavěná plocha : 24m2
Šířka (vnější) : 3.00m
Délka (vnější) : 8.00m
Výška (vnější) : 2.05m
Dveře : 2x dvojité na pantech
Šířka dveří : 0.70m
Výška dveří : 1.70m
Materiál konstrukce : pozinkovaný ocelový plech
Materiál prosklení : komůrkový polykarbonát 4 mm
Záruka na prosklení : smluvní - 10 let na nerozbitnost krupobitím