Aku čerpadlo Ryobi R18TP-0 aku 18V ONE+

Aku čerpadlo R18TP-0 od společnosti Ryobi je moderní nástroj, který je součástí řady ONE+ a je navržen pro efektivní a bezpečný přenos tekutin.

Hlavní vlastnosti:

  1. Bezpečnostní pojistky: Výrobce klade důraz na bezpečnost, což je patrné z trojnásobného pojistného systému, který zabraňuje suchému běhu, přehřátí a přetížení čerpadla. To nejen zajišťuje delší životnost čerpadla, ale také snižuje riziko poškození nebo nehod.

  2. Vodotěsnost: Víko chránící baterii před vodou je skvělým doplňkem, který zvyšuje spolehlivost čerpadla a snižuje riziko poškození baterie a celého čerpadla.

  3. Hmotnost a přenosnost: S váhou pouhých 0,6 kg je R18TP-0 jedním z nejlehčích čerpadel na trhu. Tato hmotnost činí čerpadlo snadno přenosným a vhodným pro různé aplikace.

  4. Výkon: Čerpadlo nabízí působivý výkon s možností přečerpání až 1500 litrů tekutiny za hodinu, což je vynikající pro většinu běžných aplikací.

Aku čerpadlo Ryobi R18TP-0 je vynikající volbou pro každého, kdo hledá spolehlivý, výkonný a přitom bezpečný nástroj pro přenos tekutin. Jeho konstrukční vlastnosti a bezpečnostní opatření z něj činí jedno z nejlepších čerpadel v jeho kategorii na trhu. Pro ty, kteří již vlastní produkty z řady ONE+ od Ryobi, je to skvělý doplněk k jejich stávajícím nástrojům.

Balení neobsahuje baterii a nabíječku!

Parametry:

  • Typ motoru : aku 18 V
  • Max. výška sání : 2 m
  • Max. výška : 14 m
  • Průtok : 1500 l/hod
  • Max. teplota média : 35 °C