Horkovzdušná pistole Scheppach HG 2000

Horkovzdušná pistole Scheppach s výkonem 2000 W je výkonným a univerzálním nástrojem vhodným pro širokou škálu aplikací. Tato pistole umožňuje měnit teplotu i proud vzduchu ve dvou stupních, což poskytuje flexibilitu při různých úkolech.

Ve druhém stupni máte navíc možnost digitálně nastavit teplotu plynule v rozmezí 50°C až 650°C. Tato přesnost nastavení vám umožňuje přizpůsobit pistoli konkrétním materiálům a úkolům, jako je odstraňování laků, barev, nálepek, tvarování umělých hmot, smršťování fólií, svařování, upevňování pásků na hrany, uvolňování lepených spojů, rozmrazování zamrzlých trubek nebo sušení.

Horkovzdušná pistole Scheppach disponuje kvalitním topným tělesem, promyšleným chlazením a tepelnou ochranou, což zajišťuje její dlouhou životnost. S výkonným motorem o výkonu 2000 W je schopna zvládnout náročné úkoly. Ergonomická rukojeť je vybavena protiskluzovou vrstvou a umožňuje pohodlné držení pistole. Rukojeť je také navržena tak, aby bylo možné pistoli bezpečně odložit ve svislé poloze, což je užitečné po jejím zahřátí.

Horkovzdušná pistole Scheppach je dodávána v praktickém plastovém kufru, který zajišťuje snadné a bezpečné přenášení. Součástí balení je bohaté 5-ti dílné příslušenství, které rozšiřuje možnosti použití pistole.

Tato horkovzdušná pistole Scheppach je skvělým nástrojem pro různé úkoly, které vyžadují aplikaci tepla. S výkonem 2000 W, přesným nastavením teploty a příslušenstvím je ideální volbou pro kutilské práce i profesionální aplikace.

Standardní výbava: Škrabka, úzká tryska, široká tryska, odrazová tryska, tryska se škrabkou, plastový kufr

Elektrické ruční nářadí Scheppach
Vynikající kvalita, vyspělé technologie, skvělá ergonomie a příznivá cena
Řada elektrického nářadí Scheppach byla vyvinuta s velkou pečlivostí k požadavkům jeho uživatelů. Takže ať už jste běžný hobby uživatel nebo náročný řemeslník, vždy si budete jist, že koupí nářadí Scheppach volíte ideální mix příznivé ceny, kvalitních komponentů, vyspělé technologie, ergonomie, bezpečnosti a dlouhé životnosti. Navíc dostanete 4-letou záruku a kvalitní záruční i pozáruční servis garantovaný jedním z největších evropských výrobců dílenského nářadí – německou společností Scheppach.

Podmínky prodloužené záruky naleznete zde.

Parametry:

  • Typ motoru : 230V / 50Hz
  • Příkon : 2000 W
  • Teplota stupeň I / II / III : 50 / 50-650 / - °C
  • Průtok vzduchu st. I / II / II : 250-500 / 250-500 / - l/min
  • Chladný stupeň : Ano