Travní traktor se zadním výhozem MTD SMART RE 125

Zahradní traktor MTD SMART RE 125 je vybaven spolehlivým motorem MTD, který má maximální výkon 11,6 HP. Jednoduše ovladatelná mechanická převodovka s minimálními servisními náklady. Plovoucí žací ústrojí s antiskalpovacími kolečky usnadňuje práci v kopcovitém a vlnitém terénu. Traktor dokáže séct těsně u překážek, zídek nebo chodníků, a to díky žacímu ústrojí, jenž je excentricky uloženo. Přední náprava disponuje systémem pro naklápění kol do strany při změně směru, takže stroj perfektně kopíruje poloměr zatáčky, aniž byste se museli strachovat o poškození trávníku způsobené hrnutím kol dopředu. 

Výkonný světlomet jako bezpečnostní prvek i pomocník při práci v horších světelných podmínkách. Kapota s velkým úhlem otevření pro dokonalý přístup k motoru. Jednoduchá obsluha stroje a ergonomicky rozmístěné ovládací prvky. Hladké řemeny žacího ústrojí dovolující při nárazu nože na pevnou překážku lehké proklouznutí a tím minimalizaci rizika drahé opravy.

Mezi výhody tohoto traktoru patří velký objem koše 240 l pro posekání velké plochy v co nejkratším času. Velmi malý poloměr otáčení 46 cm pro perfektní manévrovatelnost se strojem. Pevný ocelový rám bez středového tunelu pro velmi snadné nastupování i vystupování z traktoru. Pohodlné odpružené sedadlo s drážkami pro odvod vody. Snadné vysypávání koše z místa řidiče a funkce 3 v 1 – sběr, mulčování, zadní výhoz (s příslušenstvím). Díky tažnému zařízení možnost připojení velkého množství příslušenství (vozíky, sypače, odmechovače, válce, provzdušňovače ap.) a také možnost připojení čelní radlice.

 

Technické parametry:
Záběr : 92 cm
Typ motoru : MTD powered by B&S
Objem motoru : 382 ccm
Počet válců : 1
Výkon motoru - maximální : 9.2 / 12.5 kW/HP
Výkon motoru - pracovní : 7.1 / 9.6 kW/HP
Objem palivové nádrže : 3.8 l
Typ převodovky : Transmatic
Počet rychlostí : 6/6
Objem koše : 240 l
Počet nožů : 2
Deflektor : volitelný - 196-750-678
Mulčování : volitelný - 196-749A678
Poloměr otáčení : 46 cm
Výška sečení : 30-95 mm
Kuličková ložiska : Ne
Kola/vzorek : 13x5/18x6.5