Travní traktor se zadním výhozem MTD SMART RE 130 H

Zahradní traktor MTD SMART RE 130 H disponuje motorem Briggs&Stratton o max. výkonu 13 HP. Komfortní hydrostatická převodovka pak umožňuje jednoduché ovládání stroje bez nutnosti řazení. Plovoucí žací ústrojí s antiskalpovacími kolečky se zase skvělě hodí pro práci v kopcovitém terénu. Díky přítomnosti excentricky uloženého žacího ústrojí není problém séct v blízkosti překážek, zídek nebo chodníků. Přední náprava, která dovoluje, aby se kola naklápěly do strany při změně směru, skvěle umožnuje kopírování poloměru zatáčky. Uživatel se tak nemusí obávat poškození trávníku, jenž může být způsobené „hrnutím“ kol dopředu.

 

Výkonný světlomet slouží jako bezpečnostní prvek i pomocník při práci v horších světelných podmínkách. Výhodou traktoru je kapota s velkým úhlem otevření pro dokonalý přístup k motoru. Jednoduchá obsluha stroje a ergonomicky rozmístěné ovládací prvky. Hladké řemeny žacího ústrojí dovolující při nárazu nože na pevnou překážku lehké proklouznutí a tím minimalizaci rizika drahé opravy.

 

Mezi výhody tohototraktoru patří velký objem koše 240 l pro posekání velké plochy v co nejkratším čase. Velmi malý poloměr otáčení 46 cm pro perfektní manévrovatelnost se strojem. Pevný ocelový rám bez středového tunelu pro velmi snadné nastupování i vystupování z traktoru. Pohodlné odpružené sedadlo s drážkami pro odvod vody. Snadné vysypávání koše z místa řidiče a funkce 3 v 1 – sběr, mulčování, zadní výhoz (s příslušenstvím). Díky tažnému zařízení má traktor také možnost připojení velkého množství příslušenství (vozíky, sypače, odmechovače, válce, provzdušňovače ap.) a také možnost připojení čelní radlice.

 

Technické parametry:
Záběr : 92 cm
Typ motoru : MTD powered by B&S
Objem motoru : 382 ccm
Počet válců : 1
Výkon motoru - maximální : 9.2 / 12.5 kW/HP
Výkon motoru - pracovní : 7.1 / 9.6 kW/HP
Objem palivové nádrže : 3.8 l
Typ převodovky : Hydrostat
Počet rychlostí : plynule
Objem koše : 240 l
Počet nožů : 2
Deflektor : volitelný - 196-750-678
Mulčování : volitelný - 196-749-678
Poloměr otáčení : 46 cm
Výška sečení : 30-95 mm
Kuličková ložiska : Ne
Kola/vzorek : 13x5/18x6.5