Mlžící pistole Bamax 610AP

Mlžící pistole BAMAX 610AP je vyrobena s poniklovaným hliníkovým tělem, které zajišťuje odolnost a dlouhou životnost. Tato pistole je vybavena spodní nádobkou o objemu 1 litr, což umožňuje snadné plnění potřebných materiálů.

Pistole BAMAX 610AP je vybavena tryskou s regulací množství materiálu, což umožňuje přesné nastavení průtoku při nanášení. Rovněž je možné regulovat množství vzduchu, což umožňuje další přizpůsobení aplikace podle potřeby.

Tato pistole je vyráběna v Itálii, což může naznačovat kvalitu a preciznost výroby.

Pokud jde o technické parametry, pistole vyžaduje spotřebu vzduchu 340 litrů za minutu. Pracovní tlak se pohybuje v rozmezí 2 až 8 barů, přičemž maximální povolený tlak je 10 barů. Celková hmotnost pistole je 0,69 kg, což z ní dělá lehký a snadno ovladatelný nástroj.

Mlžící pistole BAMAX 610AP je ideální pro aplikace, které vyžadují jemné rozprašování materiálů, jako je nanášení nátěrových hmot, čistících prostředků nebo jiných kapalných materiálů. S jejími parametry, regulací průtoku materiálu a vzduchu, a poniklovaným hliníkovým tělem, je vhodná pro profesionální použití a poskytuje přesné a efektivní rozprašování.

Parametry:

  • Spotřeba vzduchu : 340 l/min
  • Pracovní tlak : 2-8 bar
  • Maximální tlak : 10 bar
  • Hmotnost : 0.69 kg