Nabíječka a startovací zdroj GYS NOMAD POWER PRO 90

Ideální nabíjecí zařízení na cesty. NOMAD POWER PRO 90 je externí havarijní zdroj, který může dobít všechna vaše elektrická mobilní zařízení - telefony, tablety, fotoaparáty. Malý, ale výkonný přístroj s akumulátorem pro pomocné startování vozidel 12 V proudem až 400 A, s výstupy 5,0 V / 12V pro nabíjení elektronických přístrojů a LED svítilnou.

NOMAD 90 funguje jako záložní zdroj energie a pomocné startovací zařízení, takže baterie jako klasická nabíječka nenabíjí, pouze bateriím pomůže při vybití, tak aby se nastartovaly a baterie se poté dobíjí jízdou. NOMAD 90 je pomocný startovací zdroj (booster) 12 V pro osobní automobily s benzinovými i dieselovými motory (do objemu 4l), motocykly, čtyřkolky, zahradní traktory, sekačky apod. Lithiová baterie představuje výjimečný poměr výkon / velikost. Nabíječka má kompaktní rozměry a integrovanou svítilnu (1 LED) se 3 osvětlovacími režimy. Nabíjí síťovou nabíječkou 230 V nebo připojením do zásuvky zapalovače cigaret vozidla cca 9 hodin.

  Nabíječka má funkci Jump Start, která umožňuje startování vozidel i s hluboko vybitými bateriemi. Je kompatibilní s většinou baterii automobilů (klasické olověné s tekutým elektrolytem, gelové, AGM, Start&Stop). Při plně nabité baterii boosteru až 10 startování. Nabíječka má USB výstup 5,0 V/4 A pro nabíjení smartphonů, tabletů, navigací atd. a připojení 12 V/12 A pro napájení všech 12 V spotřebičů (lednička, televize, ventilátor apod.) např. při campingu.   Jako volitelné příslušenství lze do cigaretové zásuvky přístroje připojit OBD-kabel (054202) a použít tak přístroj pro ochranu údajů uložených v paměti elektroniky vozidla při odpojení baterie vozidla. Tato nabíječka má špičkové ochranné systémy pro přístroj, baterii vozidla i obsluhu (ochrana proti tvorbě jisker, zkratu, přepólování, přetížení, hlubokému vybití, přepětí a ochrana teplotní). Výhodou této nabíječky je také mechanická odolnost proti otřesům, nárazům apod., provozní spolehlivost.


Technické parametry:

Rozměry: 267 x 195 x 50 mm
Hmotnost: 1,25 kg
Startovací proud špičkový: 800 A
Kapacita vnitřních baterií: 9 Ah
Napětí autobaterie: 12 V
Startovací proud: 400 A