Nabíječka a startovací zdroj GYS NOMAD POWER PRO 45

Malý, ale výkonný přístroj s akumulátorem pro pomocné startování vozidel 12 V proudem až 400 A, s výstupen 5,0 V pro nabíjení mobilů, notebooků, PC atd. a s LED svítilnou. NOMAD 45 funguje jako záložní zdroj energie a pomocné startovací zařízení, takže baterie jako klasická nabíječka nenabíjí, pouze bateriím pomůže při vybití, tak aby se nastartovaly a baterie se poté dobíjí jízdou. NOMAD 45 je pomocný startovací zdroj (booster) 12 V pro osobní automobily s benzinovými i dieselovými motory (do objemu 4l), motocykly, čtyřkolky, zahradní traktory, sekačky apod.

Lithiová baterie představuje výjimečný poměr výkon / velikost. Nabíječka má kompaktní rozměry a integrovanou svítilnu (1 LED) se 3 osvětlovacími režimy. Nabíjí síťovou nabíječkou 230 V nebo připojením do zásuvky zapalovače cigaret vozidla cca 4,5 hodiny. Nabíječka má startovací funkci Jump start, díky které umožňuje startování vozidel i s hluboko vybitými bateriemi (až 2 V). Nabíječka je kompatibilní s většinou baterii automobilů (klasické olověné s tekutým elektrolytem, gelové, AGM, Start&Stop].

Nabíječka má USB výstup 5,0 V/2 A pro nabíjení smartphonů, tabletů, navigací atd. Uplatní se také ve výstavních prostorech autoservisů pro startování nových vozidel s vybitými bateriemi, v obytných vozidlech apod. Nabíječka má četné ochranné funkce (proti jiskření, zkratu, přepólování, přetížení, přepětí, přehřátí). Výhodou této nabíječky je také mechanická odolnost proti otřesům, nárazům apod., provozní spolehlivost a minimální samovybíjení (jen cca 0,1 % za měsíc i méně).


Technické parametry:

Rozměry: 20,2 x 14,5 x 5,5 cm
Hmotnost: 0,82 kg
Startovací proud špičkový: 400 A
Napětí autobaterie: 12 V
Startovací proud: 200 A
Pojízdné: NE