Scheppach HC 50 Si tichý odhlučněný kompresor 8 bar se vzdušníkem 50 l

Tichý bezolejový dvouválcový kompresor Scheppach HC 50 Si najde své využití i v místech a provozech, kde jsou vyžadovány nároky na nízkou míru hluku. Hlučnost kompresoru 68 dB zaručuje minimální hlučnost. Jen pro srovnání uveďme, že bublání varné konvice se pohybuje na stejné míře hladiny hluku.  

Bezolejová technologie zabezpečuje, aby neunikaly žádné olejové páry do vzdušníku, ani do spotřebiče vzduchu. Zejména proto najde kompresor své využití v potravinářství, u speciálních lakýrnických prací a při tlakování výčepních zařízení. Bezolejová technologie navíc zmenšuje požadavky související s údržbou celého stroje.

Vzdušník o objemu 50 litrů slouží jakožto zásobárna stlačeného vzduchu a motor se tak automaticky zapíná pouze v případě, když tlak vzduchu klesne pod požadovanou úroveň. Vzdušník navíc výrazně obohacuje možnosti kompresoru, neboť díky jeho přítomnosti můžete s kompresorem provádět i složitější úkony za použití různých druhů pneumatického nářadí. Kompresor se tak stává všestranným pomocníkem.

Kompresor disponuje manometrem vzdušníku, manometrem pro kontrolu pracovního tlaku, tlakovým spínačem a odkalovacím ventilem. Jednoduchá manipulaci se strojem je zajištěna přídavným madlem a kolečky, zatímco díky antivibračnímu podstavci je umožněn klidný chod stroje.

Podmínky prodloužené záruky naleznete zde.

Technické parametry:

Výkon 1 PS
Čerpací výkon 170 l/min
Provozní přetlak 8 bar
objem tlak. nádoby 50 l
Provozní napětí 230 V
Vnější délka 730 mm
Vnější šířka 300 mm
Vnější výška 620 mm
Hmotnost 27 kg