Pístový kompresor Airprofi 321/100 OF Silent

Bezolejový pojízdný kompresor v odhlučněném provedení s přímo spojeným dvouválcovým V-agregátem. Má bezolejový kompresní systém HDS a plně automatické zapínání a vypínání. Určen pro náročné trvalé použití, kdy je zapotřebí čistý stlačený vzduch bez oleje. Chromovaný válec s velmi hladkým povrchem snižuje tření na absolutní minimum. Vysoce výkonný pístní kroužek ze speciální směsi grafitu, teflonu a karbonu s velmi dlouhou životností. S odhlučňovacím krytem Silent a nově vyvinutými vzduchovými filtry pro ještě tišší provoz. Kompresor je určený pro použití přímo na pracovišti, poblíž kanceláří, atd.

Mezichladič a přídavný chladič snižují tvorbu kondenzátu. Kvalitní elektromotor je chráněn motorovým jističem před přehřátím a přetížením. Je vybavený regulátorem tlaku s filtrem, manometrem a tlakovým spínačem CONDOR.

Připravený k připojení se všemi armaturami. Odběr vzduchu probíhá pomocí kvalitních bezpečnostních rychlospojek.

Dva manometry ukazují tlak v nádobě a pracovní tlak. Tlaková nádoba vybavena pojistným ventilem, manometrem a vypouštěcím ventilem kondenzátu. Tlaková nádoba je velmi kvalitní s vnějším i vnitřním žárovým pozinkováním s 15ti letou zárukou proti prorezavění. Se všemi bezpečnostními prvky.

Rozsah dodávky

2 × jednoruční bezpečnostní rychlospojka dle DIN EN 983
Značkový tlakový spínače CONDOR

Technické parametry:

Kompresní systém HOS
Maximální průtok 320 l/min
Plnící výkon cca 230 l/min
Maximální provozní tlak 10 bar
Objem tlakové nádoby 100 l
Válce/stupně 2/1
Otáčky 1420 ot./min
Příkon 2200 W
Elektrické připojení 230 V
Rozměry 1150 × 890 × 480 mm
Hmotnost 96 kg
Hladina akustického tlaku LPA (4 m) 82 dB(A)