Buddy Arc 180 CE c/w Plug

Buddy Arc 180 je robustní a výkonný svařovací zdroj pro profesionální svářeče. Zdroj je konstruován s využitím IGBT technologie pro zajištění stabilního procesu svařování. Buddy Arc 180 zajišťuje hladký průběh stejnosměrného proudu, který umožňuje svařování většiny kovových materiálů jako jsou nelegované a legované oceli či litina. Stroj umožňuje použití elektrod v rozsahu 1,6 - 3,2 mm.


Vnitřní elektronické obvody jsou chlazeny výkonným ventilátorem pro zvýšení spolehlivosti. Zdroj je vybaven termostatickými čidly proti přehřátí. Navíc je vybaven třemi chladiči pro intenzivnější chlazení. Skříň zdroje je vyrobena z odolných materiálů a je vybavena madlem a komfortním ramenním popruhem pro snadnou manipulaci.


Funkce HOT START a ARC FORCE jsou nastaveny automaticky v závislosti na nastavené hodnotě proudu. Zajišťují excelentní zapálení oblouku a vysokou stabilitu svařovacího procesu. Buddy Arc 180 umožňuje svařování TIG s využitím funkce zapálení LiveTig. Připojte kompatibilní hořák TIG s plynovým ventilkem, připojte zdroj ochranného plynu a začněte svařovat.


Ovládací panel zdroje Buddy Arc 180 je jednoduchý a přehledný s jedním ovládacím prvkem pro nastavení hodnoty proudu, kontrolkou zapnuto/vypnuto a kontrolkou přehřátí a přepínačem metody MMA/TIG.

Balení obsahuje:
Napájecí kabel 3m se zástrčkou Zemnící kabel 3m se svorkou
MMA kabel 3m s držákem elektrody ESAB Comfort  

Technické parametry:
Jištění 16 A
Rozsah svařovacího proudu 5-180 A
Zatěžovatel 60% 130 A
Zatěžovatel 100% 125 A
Vstupní napětí 230 V
Rozměry 140x310x230 mm
Hmotnost 3,6 kg 6,0 kg